ניתוח קיסרי בתחילת שבוע 37

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח קיסרי בתחילת שבוע 37
    ענת
    03/05/2008

אני בהריון שלישי ומטופלת משבוע 18 באינסולין(8 מנות),אני אמורה לעבור ניתוח קיסרי שלישי,
    מכיון שבדוח ניתוח הקודם התגלה שהיו הדבקויות רבות בבטן ובנוסף צלקת ניתוח בעובי שני מילימיטר, נקבע ניתוח ע"י רופאה בהקדם האפשרי כדי למנוע ניתוח חירום.
    מכיון שהוסת שלי איננה סדירה ישנם שני תאריכי תיקון הוסת,לפי התיקון הניתוח אמור להיות או בשבוע 36.6 או 37.2 .
    הערכת המשקל שבוע לפני הניתוח היא 2600 .
    לאור הנתונים הנ"ל ברצוני לשאול: 1-מה הסקנות לעובר בשבוע כזה? 2-עד כמה סכרת מטופלת ומאוזנת יכולה לפגוע בהתפתחות ראות העובר? 3-האם רצוי לבקש דחייה בניתוח?

בתודה מראש
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח קיסרי בתחילת שבוע 37

הוספת תגובה

• ניתוח בשבוע 37

ד''ר אילן גור
    04/05/2008

סיון ההריון בצורה בטוחה לך כיולדת חשוב ביותר ויש לסיימו סביב השבוע ה-37.
    הסיכוי שילד לאם חולת סכרת בהריון יהיה זקוק לטיפול נמרץ אינו גבוה אך קיים. במקרה כזה טובת האם לפני העובר ולכן יש שמור עלייך.
    גם אם הילד יהיה זקוק לטיפולים לאחר הלידה הרי הסיכוי שלו להחלים גבוהים מאד ולא נשקפת סכנה לחייו.
    מכאן שההחלטה על סיום ההריון מוצדקת ונכונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!

ענת
    04/05/2008

ברצוני להודות לך על תשובתך המהירה ,תשובתך עזרה לי מאוד.
    ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו