מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפתחות פגיםמיטל25/05/2008
שלום רב,
אני סטודנטית לתואר שני בהפרעות בתקשורת ובנוסך אם לפג שנולד לפני 8 חודשים. במסגרת לימודיי ארצה בנושא פגים והשלכות התפתחותיות. אודה לך מאד אם תוכל להמליץ לי על מאמרים טובים/ספרים בנושא ובעיקר מחקרים שנעשו בישראל.
תודה על כל עזרה,
בברכה,
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ים של חומר
ד&26/05/2008בקר טוב לך,
ישנם עבודות רבות בנושא התפתחות פגים מגיל מספר חודשים ועד גיל 25 שנים.
הכותבת הגדולה ביותר בתחום הינה מורין הייק ( hack) וכדאי להיכנס ל-review האחרון שלה שניתן למצאו באינטרנט. הכתבות בתחום בארץ מבוססות בעיקר על עבודות מארה"ב שמבוססות יותר ועשירות יותר בנתונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפתחות פגים ומורין הייק
רותם24/02/2009האמת? שכמה שאומרים שאפשר למצוא את הכתבות של מורין הייק באינטרנט על התפתחות פגים- אני לא הצלחתי למצוא כלום. אז אם אפשר לשלוח לי לינק או שם של האתר שבו אפשר למצוא את המאמרים שלה זה מאוד יעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראי תשובה קודמת
ד''ר אילן גור26/02/2009לרותם שלום,
כשאחזור ארצה אשלח לכם review מלא של מורין הייק
אנא כתבי אלי שוב ביום ראשון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך
ד''ר אילן גור26/02/2009למיטל שלום,
אני כעת בחו"ל ואין לי רהבה זמן להמליץ כעת על חומר.
אני יחזור בעוד יומיים וממליץ שתפני שוב אלי.
תגדירי את הנושא בדיוק מאחר ומעקב פגים זה שטח ענק.
האם אנגלית מהווה בעיה?
אשתדל לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)