נחירות וחוסר עלייה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נחירות וחוסר עלייה במשקל
    חגית
    29/06/2008

שלום ד"ר! ילדתי תאומים זהים בשבוע 31 במשקלים 1850,1750. היום הם בני 13 חודש מבחינת התפתחות ב"ה הכל בסדר מדברים קצת הולכים עם חפצים, נעמדים בלי עזרה ונראה שאוטוטו מתחילים ללכת. אני מאוד מודאגת מנושא המשקל הם בקושי עולים משהו כמו 100 גרם בחודש. כל הבעיות בעלייה במשקל התחילו כאשר שינינו להם את הכלכלה והעברנו אותם לאנפמיל א.ר עקב פליטות מרובות.הרופאים אמרו לי שזה בסדר והעיקר שהם עולים אבל הם בקושי עולים כבר יותר מחצי שנה. היום הם עדיין אוכלים אנפמיל כי יש פליטות ובנוסף אוכל מוצק. הם קטנים ואני מרגישה שהם פשוט לא גדלים, שוקלים 7300 ,7600. עשינו בדיקות בסיסיות שרופאת גסטרו שלחה אותנו הכל היה בסדר למעט אנזים ALK שנמצא גבוה. הרופאת גסטרו אמרה להעביר אותם לנוטרימגן, אבל רופאי הילדים שלנו אמרו שהאנזים הזה יכול לרדת ולעשות בדיקות חוזרות.חזרנו על הבדיקות ובאמת האנזים ירד. אנחנו מבולבלים וכבר לא יודעים לאיזה כיוון לפנות. אולי הם רגישים לחלב,אולי יש משהו שאנחנו מפספסים ובגללו הילדים לא גדלים... אני לא יודעת אם זה קשור אבל שניהם ממש נוחרים בשינה קראתי שזה יכול להיות קשור. סליחה על האורך, מחכה לכיוון.... תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נחירות וחוסר עלייה במשקל

הוספת תגובה

• יותר מדי דאגה

ד&
    30/06/2008

לחגית בקר טוב, ילדייך עולים במשקל ומשקלם היום מניח את הדעת ביחס למשקל הלידה ופגותם. יותר מדי רופאים סובבים אותך וכל אחד מנסה לעזור לפתור את דאגותייך ומוסיף לך דאגות נוספות. המשקל פחות חשוב מההתפתחות שלהם שהיא כפי שציינת טובה מאד. לגבי הנחירות יש לברר באם יש הצרות בדרכי האויר על רקע של הגדלת אדניאידים ואו שקדים בלוע. באם כאן הבעיה יש מקום לשקול טיפול כירורגי על מנת להקל על נשימתם ואז גם יעלו במשקל טוב יותר. צילום של הנזופרינקס ( פשוט ולא מסובך ) יענה על שאלה זו. לא הייתי משנה כלכלה והייתי מנסה להוסיף כלכלה מוצקת יותר מאשר חלב ואז אולי ייפסרו הפליטות. הצמדי לרופא אחד שיכוון אותך ותשתדלי לא לשקול אותם אלא פעם ב-3 חודשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו