התייעצות לגבי מזון לפגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות לגבי מזון לפגית
    נעמה
    29/06/2008

לד"ר היקר רציתי להיוועץ עמך, יש לי תינוקת שנולדה פגית עכשיו כבר חצי שנה, השתחררה מאסף הרופא עם מטרנה לילה טוב (קורנפלור) בעקבות הפליטות כיום היא ממשיכה לפלוט לא שזה שונה במיוחד אם היא זזה הרבה או שעולה לה לבד קצת , פליטות לא יריקות חשוב לציין בכל מקרה היא סובלת מאוד מעצירויות וכאבי בטן אני שוקלת שכדאי להחליף פורמלה רק הבעיה היא שהיא רגילה למתיקות של הקורנפלור האים כדאי או לפחות 2 ארוחות רגילות , נראה לי כל כך כבד הפורמולה הזאת של הלילה כל 4 שעות, במקום תחליף חלב רגיל, האים יש לך איזשהי המלצה/הארה/ עצה בנושא? רב תודות על ההתיחסות נעמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות לגבי מזון לפגית

הוספת תגובה

• כלכלה

ד&
    30/06/2008

לנעמה בקר טוב, פליטות יחד עם עליה טובה במשקל אינה מהווה כל בעיה מלבד האי נוחות של החלפת בגדים פעמים רבות באם היא עולה יפה במשקל לא הייתי משנה כלכלה. לגבי עצירויות זה נתון לוויכוח מבחינת ההגדרה. אני מגדיר עצירות כמתן צואה פעם ב8 ימים. כל מצב אחר הוא לא עצירות ולא צריך לדאוג מכך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו