מתן סטרואידיםלפג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתן סטרואידיםלפג
    מיטל
    23/07/2008

שלום דוקטור!בני נולד בשבוע 25 במשקל800 גרם.הוא נמצא בפגיה ומונשם, הועלתה השאלה האם לטפל בסטרואידים ורציתי לדעת מהםהסיכונים בשימוש בסטרואידים לגמילה מהנשמה. בתודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתן סטרואידיםלפג

הוספת תגובה

• סטרואידים לפגים

ד''ר אילן גור
    23/07/2008

למיטל ערב טוב,
    לפי שאלתך אני מבין שילדך כבר בן חודש לפחות.
    תינוק בשבוע 25 חשוף למחלה ריאתית קשה הן בתחיל חייו והן בהמשך בשל נזקים הנגרמים לריאה בעקבות ההנשמה. תלות במכשיר ההנשמה הינה בעיה ידועה ושכיחה. טיפול בסטרואידים להקל על הגמילה מהמכשיר ידוע ומקובל בפגיות. המיגבלה היחידה היא התחלת הטיפול מעל גיל חודש ויש כאלה הנותנים אותו כבר בגיל שבועיים.
    חשוב לתת טיפול זה באם לא מצליחים לגמול את הילד מהנשמה מאחר וההנשמה הממושכת גורמת לנזקים בריאות לאורך זמן.
    אני מאמין שהרופאים של ילדך הסבירו לך את המשמעות של הצורך בטיפול ואני חושב שעלייך לזרום אתך ולטפל בפג כמקובל בכל העולם.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מיטל
    25/07/2008

תודה רבה עלהתשובה ושבת שלום!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו