מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לידת פג מחוץ לישראליערה24/07/2008
שאלתי היא לא רפואית אך אשמח אם תוכל לענות לי אני מתלבטת האם לנסוע לארצות הברית לנסיעת עבודה בשבועות 26 או 28. הביטוחים בשבועות האלה מציעים כיסוי של 50 אלף דולר אם נוסעים בשבוע 28 ושל 200 אלף דולר אם נוסעים בשבוע 26. כמו כן הם כוללים הטסה רפואית. השאלה שלי אם יש לך הערכה האם עלות פג בשבועות האלה קרובה לסכום הכיסוי או שהוא מגוחך, וכן אם בכלל ניתן להטיס חזרה לארץ פג שנולד בשבועות הללו. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיעה לחו"ל
ד''ר אילן גור27/07/2008בקר טוב יערה,
נתחיל משאלה אלייך: האם את בקבוצת סיכון ללידה מוקדמת? בקבוצה זו נכליל הריון מרובה עוברים (תאןמים ויותר), האם היתה לך לידת פג בעבר, האם יש לך צירים מוקדמים חזקים, האם יש לך מימצאים חשודים בבדיקת US של הבטן?
נניח שאת לא בקבוצת סיכון אזי הסיכוי שלך ללדת פג נמוך וההריון יוכל להמשיך גם בארה"ב. לגבי הכיסוי הביטוחי הוא אינו מכסה עלות אישפוזבשבוע 26 היכולה להגיע ל500,000 דולר לפג בשבוע זה ומכסה כמעט מלא בשבוע 28 להריון. ניתן להוריד עלויות באם נטיס אותו לאחר שיתייצב וזה יקצר זמן אישפוז. יש שרות כזה והוא יעיל וטוב .
השאלה שתשאלי את עצמך עד כמה חשובה הניסיעה שלך לחו"ל והאם האי בטחון שלך בסיכון ההריון שווה את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)