הקאות מרובות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקאות מרובות
    מירב
    26/07/2008

ד"ר אילן שלום רב, יש לי 2 שאלות אחת מהם היא(רקע בני נולד בשבוע 32 במשקל 1780 כיום בן חודשיים ושבוע)בחודש האחרון בני מקיא כחצי מכלל הארוחות היומיות שלו .הרופא אומר שזהו ריפלוקס ולשים דייסה אך ללא הועיל מה עלי לעשות?כיום הוא שוקל 3700האם נורמלי? ושאלתי השניה היא שאני מודאגת מאד ביגלל שהבן שלי עדיין לא ממש עוקב אחרי ולא מגיב לחיוכי אלא רק יושן רב הזמן ואוכל האם זו סיבה לדאגה? חשוב לציין שלעש הוא כן מגיב למשל כשדלת ניתרקת הוא קופץ אודה לך על תשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקאות מרובות

הוספת תגובה

• ריפלוקס

ד''ר אילן גור
    27/07/2008

למירב בקר טוב,
    ילדך היום בשבוע 40 להריון כלומר אמור היה להיוולד בימים אלה. זוהיא הסיבה שאינו מגיב אלייך עדיין ולא מחייך. ראייתו עדין אינה בשלה ותני לו 4-6 שבועות מהיום וזה יגיע.
    לגבי התזונה הילד עלה המון במשקל ויש לי חשש שהוא אוכל יותר מדי ולכן פולט. קצב העליה במשקל הרצוי הוא 180-220 גרם בשבוע. באם הוא מעל קצב זה ממליץ להורי את כמות האוכל. הפתרון לריפלוקס באם הוא קיים זה להסמיך מעט את האוכל ולהשכיבו בזוית של 25 מעלות לאחר הארוחות. לי יש תחושה שהוא אוכל יותר מדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו