מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות אכילהז'אנה04/08/2008
שלום ד"ר אילן גור! ילדתי בת בשבוע 26 650גר, כיום היא בת שנתיים שוקלת 7500 ק"ג, הבעה שלנו שהיא לא יודעת ללעוס היא מקיעה את כל האוכל אם יש חתיכה קטנה על הלשון שלה בהתפתחות הילד אמרו לי שזה רפלוקס מאוד גבוה אצלה בגלל הצינורות הנשמה שהיו לה, ועוד אמרו לי כל יום לעשות ניסיונות לתת לה ביסקביטים שנמס בפה, במבה,לחם. כל יום אנו מנסים וזה לא משתפר מפעם לפעם או שהיא מקיעה או ישר מוציאה את זה מהפה ולא רוצה לנסות עוד היא כבר פוחדת מזה . מה אתה חושב על זה. ועוד רציתי לשאול אותך היא אוכלת 3 פעמים ביום דייסות-סולת, 8 דגנים, שיבולת שועל, קונפלור כל פעם אני מחליפה דייסה אם סימילק 140 cc, פעם אחד יוגורט גמדים, או דניאלה 5% שומן, פעם אחד 120?? פירות -בננה, תפוח או כל פרי אחר אם ביסקביטים הכול טחון בבלנדר כמובן , פעם אחד מרק אם בשר הודו וירקות וזה גם טחון - 130??. ומים 200cc ביום,זה מה שהיא אוכלת העם זה בסדר מה אתה אומר על זה מאוד חשוב לי לדעת כי הרבה דברים יש שהיא לא אוכלת בגלל הרפלוקס הזה ואני כבר לא יודעת מה לעשות איך לעזור לה בזה שהיא תתחיל כבר לאכול כמו ילד רגיל,היתפתחות שלה בסדר גמור היא ילדה מאוד מפותחת כבר מדברת הרבה הרבה מילים מבינה הכל הבעה היקרית זה האוכל כי כל הניסיונות לא עוזר לה ואני רוצה לדעת זה מה שהיא אוכל ביום זה מספיק לה, לא הכמות אני מתקבנת לויטמינים שהיא צריכה לקבל בגיל שלה, בטיפת חלב אחות אמרה לי שהיא חושבת שזה בסדר אבל מה אתה חושב? תודה רבה לך מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפניה למרפאת אכילה
ד&05/08/2008לגאנה בקר טוב, בעיות אכילה הינן חלק מהסיבוכים הנצפים בפגים. קיימית מרפאות המטפלות בהפרעות אכילה הכוללים מומחים בתחום המסייעים בשיפר האכילה. מאד ממליץ שילדתך תיבדק שם ותקבל הדרכה יחד אתך. אין טעם לעכב זאת וככל שתמהרי לטפל בבעיה היא תשתפר. לא נראה שמדובר פה ברפלוקס אלא בבעיות במנגנון הבליעה. לגבי התזונה היא טובה אך לא מספקת להמשך גדילה תקין לאורך זמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)