הנקת פג בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקת פג בהריון
    הדר
    24/06/2007

בס"ד
    שלום דר'.
    אני מניקה את בני הפג בן 5 חודשים הנקה מלאה.
    לפני מס' ימים נודע לי שאני בהריון ב"ה ואיני יודעת אם להמשיך להניק.
    רופאת הנשים אמרה לי שבגלל רעלת ההריון שהייתה לי ההריון הזה נחשב הריון בסיכון גבוה.
    מתחילת ההריון יש לי דימומים שנפסקו לאחר 3 שבועות.
    בני ב"ה במשקל טוב של קרוב ל8 קילו. הוא נולד בשבוע 33.4 במשקל 2035.
    אני מאוד רוצה להמשיך להניק .
    האם מותר להניק בהריון שכזה?
    האם כדאי לשלב מטרנה פעמיים ביום? ואם כן אז איזה? מטרנה לפגים או רגילה? איזה מומלץ?
    שאלה נוספת: הוא אינו מתהפך עדיין מהבטן לגב אלא רק מהגב לבטן. זה תקין או שצריך טיפול התערבות של פיזוטרפיה? הוא גם לא מחזיק מעמד על הבטן יותר מ3-5 דק' כל פעם.
    תודה מראש על ההתייחסות....הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקת פג בהריון

הוספת תגובה

• הנקה בהריון

ד''ר אילן גור
    25/06/2007

לפני הכל מזל טוב להדר,
    לגבי הנקה בהריון איני יודע את כל ההסטוריה שלך וההמלצה של הגניקולוג שלך צריכה להיות מבוססת ועלייך להיות משוכנעת שהוא צודק. עלייך לזכור שילדת פג בעבר ואינך יודעת כיצד יתפתח ההריון הנוכחי ובאם תהיה צריכה להתאשפז ולכן עלייך להכין עצמך לכל אפשרות ולשב חלב מטרנה עם ההנקה. מאחר התינוק מעל משקל 5 קג הוסיפי חלב לתינוקות ולא לפגים.
    לגבי ההתפתחות יש להתייחס קודם לגיל ההריון של הפג.מאחר והוא נולד חודשיים לפני הזמן הרי הגיל להתפתחות יחושב כגיל 3 חודשים ולא 5 חודשים . ההתהפכות יכולה להופיע בכל מקרה בגיל 6 חודשים ואף יותר כך שאינך צריכה לדאוג.
    המשיכי להיות במעקב רגיל אצל רופא הילדים ואל תדאגי יותר מדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו