מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבר באיזור אוקסיפיטלי מימיןמירב26/08/2008
שלום רב נעזרתי בך המון והמון תודה בני כידוע נולד בשבוע 33 היום בן שלושה חודשים מתוקן חודשיים לפני כשבוע נפל ממנשה כאשר ניסיתי לתפום אותו שלא יפגע קיבל לצערי הרב מכה בראש מיד הגעתי למיון הוא היה בסדר ישר בכה לאחר שנפל אבל חלקו האחורי של הראש היתנפח והוחלט לעשות סיטי תשובת הסיטי היתה שינו שבר קווי באיזור אוקסיפיטלי מימין דמם אפידולרי מינימלי אוקסיפיטלי מימין היה מאושפז שלושה ימים ולאח מכן שוחרר עם סיטי חוזר שהראה דימום בספיגה כל שאר הבדיקות יצאו תקינות . מה בידיוק זה אומר? האם זה ישפיע על העתיד? הילד ניראה לגמרי רגיל מחייך ומגיב כמו תמיד .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התשובה נעלמה
ד"ר אילן גור05/09/2008שלום למירב, כתבתי לך תשובה לפני כמה ימים אך היא נעלמה ואני חוזר עליה, השבר הקווי בגולגולת אינו מחייב טיפול אלא רק השגחה. המזל שהדימון האפי דורלי היה קטן ולא התרחב ולכן לא היה צורך בנתוח לניקוז הדימוםץ לפי מימצאי ה CT הפגיעה היתה משמעותית ויש מאד להיזהר למנוע מקרים כאלה בכל הילדים. אני מקווה שהוא מרגיש בטוב ואינו סובל מכל בעיה אחרת. איני מבין מדוע התשובה שכתבתי נמחקה ואני מקווה שהפעם תוכלו לקרוא אותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)