מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמא לפגיתנאוה27/06/2007
שלום
ילדתי את בתי בשבוע 34 לפני 4 ימים כעת היא נמצאת בפגיה יש לה צהבת
ואני חוששת מאוד אני רוצה לדעת מה יכול עוד לקרות לה עכשיו חוץ מצהבת? האם פתאום יגלו מחלות ובעיות שלא ראו בהתחלה?
אני לא מצליחה לשאוב לה חלב ואני מתוסכלת מזה שאין לי איך לעזור לה כולם מסביב ממלאות מיכלים ולי בקושי זולגות שתי טיפות היא מקבלת מטרנה ואני פוחדת שהיא לא תתחזק או שיקרה לה משהו חס וחלילה בגלל שאני לא מעניקה לה חלב אם
שכחתי לצין שהיא נולדה במשקל 1785 ואחר כך היא ירדה במאה גרם.
אודה לך מאוד אם תתיחס להודעה שלי ואני מצטערת שהיא ארוכה מדי אני נמצאת במצב רוח לא טוב כל היום בוכה ומרגישה חסרת תועלת שהיא שוכבת שם ואני בבית ולא מסוגלת לטפל בה ולדאוג לה כמו תינוק רגיל .תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פג בשבוע 34
ד''ר אילן גור27/06/2007לנאוה מזל טוב,
לפני כל התשובות שבי בנחת מול המחשב ותפנימי שמצב הרוח שלך ירוד גם בשל השינויים ההורמונלים שאת עוברת לאחר הלידה ולכן הרשי לעצמך גם לחייך.
החלב שלך בוא יבוא ובאם תמשיכי לשאוב את תזכי גם להניק את בתך ללא כל בעיה. הטיפות הראשונות יתרבו לכמות טובה ככל שתנסי יותר ותאמיני יותר. התחליף חלב שהיא מקבלת לא מחליש אותה והירידה במשקל נובעת בעיקר בשל ההגבלה בכמות הכלכלה שהיא מקבלת בימים הראשונים.
לכל תינוק יש צהבת מי יותר ומי פחות ולפגים אנו מתייחסים יותר בזהירות ולכן מטפלים יותר באור. זוהיא לא מחלה ולא סיבוך וזה חולף תוך כמה ימים.
ככלל פגים בשבוע 34 עוברים מהלך קל יחסית ואני מצפה שכך יהיה גם עם בתך ועלייך להאמין ולקוות שכך זה יהיה. כרגע אינך יכולה לשנות את המצב אלא לקבלו ולהאמין שהצוות הרפואי ימלא את תפקידו כפי שצריך על מנת שבתך תגדל ותשוחרר בקרוב הביתה.
אני מאד מקווה שמכתבי זה מעט ירגיע אותך ובמידה ותרצי לשאול עוד שאלות אשמח לעזור
מזל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)