אמא לפגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא לפגית
    נאוה
    27/06/2007

שלום
    ילדתי את בתי בשבוע 34 לפני 4 ימים כעת היא נמצאת בפגיה יש לה צהבת
    ואני חוששת מאוד אני רוצה לדעת מה יכול עוד לקרות לה עכשיו חוץ מצהבת? האם פתאום יגלו מחלות ובעיות שלא ראו בהתחלה?
    אני לא מצליחה לשאוב לה חלב ואני מתוסכלת מזה שאין לי איך לעזור לה כולם מסביב ממלאות מיכלים ולי בקושי זולגות שתי טיפות היא מקבלת מטרנה ואני פוחדת שהיא לא תתחזק או שיקרה לה משהו חס וחלילה בגלל שאני לא מעניקה לה חלב אם
    שכחתי לצין שהיא נולדה במשקל 1785 ואחר כך היא ירדה במאה גרם.
    אודה לך מאוד אם תתיחס להודעה שלי ואני מצטערת שהיא ארוכה מדי אני נמצאת במצב רוח לא טוב כל היום בוכה ומרגישה חסרת תועלת שהיא שוכבת שם ואני בבית ולא מסוגלת לטפל בה ולדאוג לה כמו תינוק רגיל .תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא לפגית

הוספת תגובה

• פג בשבוע 34

ד''ר אילן גור
    27/06/2007

לנאוה מזל טוב,
    לפני כל התשובות שבי בנחת מול המחשב ותפנימי שמצב הרוח שלך ירוד גם בשל השינויים ההורמונלים שאת עוברת לאחר הלידה ולכן הרשי לעצמך גם לחייך.
    החלב שלך בוא יבוא ובאם תמשיכי לשאוב את תזכי גם להניק את בתך ללא כל בעיה. הטיפות הראשונות יתרבו לכמות טובה ככל שתנסי יותר ותאמיני יותר. התחליף חלב שהיא מקבלת לא מחליש אותה והירידה במשקל נובעת בעיקר בשל ההגבלה בכמות הכלכלה שהיא מקבלת בימים הראשונים.
    לכל תינוק יש צהבת מי יותר ומי פחות ולפגים אנו מתייחסים יותר בזהירות ולכן מטפלים יותר באור. זוהיא לא מחלה ולא סיבוך וזה חולף תוך כמה ימים.
    ככלל פגים בשבוע 34 עוברים מהלך קל יחסית ואני מצפה שכך יהיה גם עם בתך ועלייך להאמין ולקוות שכך זה יהיה. כרגע אינך יכולה לשנות את המצב אלא לקבלו ולהאמין שהצוות הרפואי ימלא את תפקידו כפי שצריך על מנת שבתך תגדל ותשוחרר בקרוב הביתה.
    אני מאד מקווה שמכתבי זה מעט ירגיע אותך ובמידה ותרצי לשאול עוד שאלות אשמח לעזור
    מזל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו