מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות בנושא: שיניים וספירת דםמיכל28/08/2008
שלום רב, אני מקווה ששאלות אלו רלוונטיות לפורום זה ... אני אמא לתאומים פגים (נולדו שבוע 29 משקל 1300 ו- 1400) כיום הם בני שנה ו4 גיל כרונולוגי בריאים, תודה לאל, ומאושרים שאלה 1 בנוגע לספירת דם: תוצאות ספירת דם של התאומה מראה על ערכים גבוהים של ' ’ Lymphocyte (69%) וערכים נמוכים של ' Monocytes' (4.20%) ברצוני לשאול האם תוצאות אלו מעידות על בעייה כלשהי? (קראתי באינטרנט פענוח של ספירת דם והתוצאות מדאיגות אותי) תוצאות ספירת דם של התאום מראה על ערכים גבוהים של ' ’ Lymphocyte (68.90%) בלבד שאלה 2 בנוגע לצמיחת שיניים: לביתי בת ה-שנה וארבעה חודשים מסרבות לצמוח 2 שיניים עליונות, יש לציין שלביתי צמחו 2 שיניים תחתונות, עוד שן אחת צידית תחתונה ו-2 שיניים עליונות צידיות. יש סיבה לדאגה? האם יש צורך לפנות לרופא שיניים בגיל כה מוקדם? תודה מראש מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות
ד"ר אילן גור29/08/2008בקר טוב לך, לעניין ספירת הדן את מתעכבת על החלוקה של סוגי הכדוריות הלבנות ואין לזה משמעות באם הספירה הלבנה בטוטל תקינה ( WBC) אני מניח שהספירה הלבנה תקינה ולכן אך תתיחסי למדדים החריגים שציינת. לגבי שיניים אין לך סיבה לדאגה סדר הופעת השיניים לא קבוע ויכול להיות בסדר אחרי מהשכיח. באם את לא שקטה את יכולה לבקש מרופא השיניים לילדים בסביבתך לבדקה ולבצע צילום באם יש צורך. שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)