סיוע להורים טריים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיוע להורים טריים
    אירית
    10/09/2008

היי. בתאריר 25/8/08 ילדתי את ביתי בשבוע 34 עקב פרקלמסיה במשקל 2155 היא שהתה בפגיה שבועיים ושוחררנו שלשום במשקל 2229. מיד לאחר הלידה כבר החלו להאכיל את הילדה במטרנת פגים בבקבוק בימים הראשונים אכלה יפה ולאחר מכן כל ארוחה שלה מלווה בקשיים רבים עד כדי כך שהיו דוחפים לה את האוכל 40CC כעת כשאנו בבית אני בחרדה בכל ארוחה שלה והיא אפ פעם לא מסיימת את המנה תמיד אני מאלצת אותה לאכול האם מצב זה נורמלי או שלא? יש לציין שהיום בטיפת חלב המשקל שלה 2407 מצפה לתגובה תודה רבה אירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיוע להורים טריים

הוספת תגובה

• לרדת מהלחץ

ד''ר אילן גור
    12/09/2008

לאירית בקר טוב,
    ילדתך כעת בקושי שבוע 37 מכאן שהיא עדיין לא בחודש התשיעי.
    כמות האוכל ליממה צריכה להיות ב-300 סמק וזה אומר 40 דרם לארוחה בממוצע. זמן ההאכלה לא יעלה על 20 דקות ואם אינה רוצה לסיים את הארוחה אז עצרי גם באם אכלה רק 30 גרם ואו אפילו פחות. תני לה להיות רעבה ואז היא תשלים את המנה בארוחה הבאה. לפי המשקל בטיפת חלה היא עלתה יפה במשקל ולכן רדו בלחץ ותרגישו יותר משוחררים.
    עקבי אחרי ההמלצות שלי ותבוא שלווה לביתכם
    שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אירית
    12/09/2008

תודה רבה הרגעת אותנו אירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו