מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון מרובה עובריםגילי01/07/2007
שלום ד"ר
נכנסתי להריון מהפריית מבחנה ויש 3 עוברים, הציעו לי לעשות דילול ואני מאוד מתלבטת מהרבה סיבות אבל אני לא אכנס לזה עכשיו, מה שרציתי לשאול כאן זה עד כמה זה מעלה את הסיכון למשקל נמוך אצל התינוקות ועד כמה זה צריך להיות שיקול שלי באם להשאיר את כל העוברים?
אודה מאוד לתשובה מהירה במידת האפשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון בסיכון
ד''ר אילן גור02/07/2007לגילי ערב טוב,
השאלה אינה מה יהיה משקלם אלא מה יהיה שבוע ההריון. ככל שישנם יותר עוברים הסיכוי ללידת פגים גבוה יותר ולעיתים זה אף מסתיים בהפלה מוקדם במהלך ההריון.
כל אחת מתלבטת בבעיה זו ואיני יכול להמליץ לך לנהוג כך או אחרת. כל שעלייך ועל בעלך זה לקבל החלטה משותפת תוך כדי מחשבה רבה לעשות דילול או לא תוך כדי הבנה של הסיכונים ללידה מוקדמת , החשש להפלה מאוחרת וכן הקשיים שבגידול 3 ילדים יחד.
כל החלטה שלכם תהיה נכונה באם תסכימו עליה שניכם
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)