חג שמח דוק' .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חג שמח דוק' .
    הילה
    13/10/2008

היי דוק, תודה לך על כל העזרה המוצעת כאן ...תשובותיך מרגיעות אותי כל פעם מחדש... :-) בני בן 7.5 חוד' ,שוקל 8 ק"ג (נולד שבוע 35+5 , משקל 1.7 ק"ג ללא בעיות מלבד חשש ל-NEC שהתבדה).הוא כבר שלושה שבועות עם שילשולים בלי חום ,תרבית צואה יצאה תקינה ולרופא אין מושג ממה זה . הוא משלשל כמה פעמים ביום בצבע צהוב עם גרגירים בכל מיני צבעים, לעיתים זה מיימי מאוד או עם המון רייר ,אוכל מטרנה חלבי, עולה במשקל אבל..אני מפחדת שהוא מאבד מינרלים ושאר ויטמינים חשובים לגוף וכמובן שהגננת מתלוננת..... זה לא קשור למוצקים כי הפסקתי איתם בעקבות השילשולים. רק לאחרונה יש לו ליחה ואותה הוא מקיא.אין עוד שיניים,וחוץ מזה שהכל בסדר אוכל טוב, ישן טוב,משחק יפה מאוד. מה מקור הבעיה לדעתך ? ואיך אוכל לפתור את זה ? תודה רבה...... הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חג שמח דוק' .

הוספת תגובה

• שילשולים ללא חום

ד''ר אילן גור
    13/10/2008

להילה חג שמח,
    הגדרה של שילשולים ינה יציאות מימיות ללא כל חומר למעלה מ-5 פעמים ביממה.לא כמות החומר היוצא בצואה משמעותי אלא איכותו של החומר. מאחר וזה לא חיידקים אלימים כמו שיגלה ואו סלמונלה אנו מניחים שזוהי מחלה וירלית בלבד אשר תחלוף לאט לאט. הייתי ממליץ להפסיק האכלה של פירות וירקות מכל סוג שהוא ( כולל בננה ותפוח) ולהתמקד רק בחלב שהילד רגיל לאכול.
    אין כל סיבה לדאגה של אובדן מינרלים כל עוד אינו מקיא ויכול לקבל את הכלכלה שהוא זקוק לה.
    הייתי עוקב אחר המשקל ולא דואג יותר מדי\
    חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו