התנהגות פג לאחר יצאה מבית חולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהגות פג לאחר יצאה מבית חולים
    בת
    14/07/2007

נולד לנו פג בשבוע 32, היינו 4 שבועות בפגיה. הגיל המתוכן שלו נכון להיום הוא 4 שבועות. הערך מיום יצאתו מבית החולים הוא סובל קשות מכאבי בטן מה שגורם לו ,כמובן, לאי שקט רב. אני יודעת שהתשובה המידית היא גזים אבל כאימא לילד שסבל מגזים אני מרגישה שהילד לא מסוגל לנוח לרגע וכול הזמן נמצא במאבק - מה ניתן לעשות?

אני גם יודעת שכאבי הבטן עוברים בדרך כלל אחרי שלושה עד ארבעה חודשים, כשמדובר בפג האם כאבי הבטן אמורים לעבור תוך שלושה עד ארבע חודשים מהלידה או מהגיל המתוקן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי בטן ואי שקט

ד''ר אילן גור
    15/07/2007

לבת ערב טוב,
    נראה שהילד שלכם זקוק לבדיקת רופא על מנת לשלול בעיה בטנית. איני חושב שהאי שקט שלו קשור רק למערכת העיכול ויכול להיות שזה קשור יותר להחלפת הסביבה מהפגיה לבית והאי שקט שלכם כהורים החוששים להתמודד עם הפג הקטן בבית. בדיקת רופא תכוון אתכם כיצד להתמודד עם האי שקט שלו ולהיות רגועים יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו