מעבר למזון אחר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר למזון אחר
    טלי
    23/11/2008

שלום רב.התינוק שלי נולד בשבוע 33+2 במשקל 1.484ק"ג. כיום הוא בן 4 חודשים ומשקלו 4.400 ק"ג.לאחר שלושה חודשים בהם אכל רק חלב אם עברתי להאכילו באופן מלא בסימילאק נאושור ומשום מה כאשר הוא אוכל יש תחושה שזה "מעורר בו גועל",וקשה לו לעיכול.איך שהוא מתחיל ללגום מהבקבוק ניתן לשמוע בבירור את בטנו "מגרגרת",והוא מתפתל באי נוחות,ואוכל בחוסר חשק מוחלט. "האינטואיציה האימהית" שלי מרמזת לי כי הילד לא מסתדר עם מזון זה,ושלמעשה זה עושה לו לא טוב. שאלתי אלייך היא-האם לדעתך ניתן כבר לעבור איתו לתמ"ל רגיל ולא כזה המיועד לפגים,או שמא לנסות לעבור למזון פגים מחברה אחרת. אני מוצאת לנכון לציין שהיציאות שלו על פי רוב סדירות (לפחות יציאה אחת ביממה),אך הוא סובל מאוד מגזים,וניתן כאמור גם לשמוע את בטנו המרעישה. מודה מראש על תשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר למזון אחר

הוספת תגובה

• ללא שינוי

ד''ר אילן גור
    25/11/2008

לטלי בקר טוב,
    לא הייתי משנה את הכלכלה עד חצי שנה.
    פעילות הבטן מוגברת כאשר ילד אוכל על מנת לדחוף את האוכל וזה מה שגורם לקולות המעיים. באם הוא לא בוכה יתר על המידה ועולה יפה במשקל ומסיים את ארוחותיו לא הייתי משנה את הכלכלה.
    באם הןא לא שקט ובוכה רבות הייתי מנסה כלכלה אחרת לפגים ואו אפילו כלכלה רגילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו