מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעבר למזון אחרטלי23/11/2008
שלום רב.התינוק שלי נולד בשבוע 33+2 במשקל 1.484ק"ג. כיום הוא בן 4 חודשים ומשקלו 4.400 ק"ג.לאחר שלושה חודשים בהם אכל רק חלב אם עברתי להאכילו באופן מלא בסימילאק נאושור ומשום מה כאשר הוא אוכל יש תחושה שזה "מעורר בו גועל",וקשה לו לעיכול.איך שהוא מתחיל ללגום מהבקבוק ניתן לשמוע בבירור את בטנו "מגרגרת",והוא מתפתל באי נוחות,ואוכל בחוסר חשק מוחלט. "האינטואיציה האימהית" שלי מרמזת לי כי הילד לא מסתדר עם מזון זה,ושלמעשה זה עושה לו לא טוב. שאלתי אלייך היא-האם לדעתך ניתן כבר לעבור איתו לתמ"ל רגיל ולא כזה המיועד לפגים,או שמא לנסות לעבור למזון פגים מחברה אחרת. אני מוצאת לנכון לציין שהיציאות שלו על פי רוב סדירות (לפחות יציאה אחת ביממה),אך הוא סובל מאוד מגזים,וניתן כאמור גם לשמוע את בטנו המרעישה. מודה מראש על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללא שינוי
ד''ר אילן גור25/11/2008לטלי בקר טוב,
לא הייתי משנה את הכלכלה עד חצי שנה.
פעילות הבטן מוגברת כאשר ילד אוכל על מנת לדחוף את האוכל וזה מה שגורם לקולות המעיים. באם הוא לא בוכה יתר על המידה ועולה יפה במשקל ומסיים את ארוחותיו לא הייתי משנה את הכלכלה.
באם הןא לא שקט ובוכה רבות הייתי מנסה כלכלה אחרת לפגים ואו אפילו כלכלה רגילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)