מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץ וחרדהחגית19/07/2007
שלום רב.
אני עוברת עכשיו תקופה לא קלה. אני בהריון חודש חמישי,
אני ובעלי רבים הרבה, המצב ביננו לא כל כך טוב
אני מפחדת שזה ישפיע על ההריון
האם זה מעמיד אותי בקבוצת סיכון?
יש אולי תרופות, או אפילו רפואה טבעית מומלצת
להרגעה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא צריך להדאיג
ד''ר אילן גור20/07/2007לחגית בקר טוב,
מצבי לחץ נפשיים אינה מחייבת פגיעה בהריון אלא באם את לא מנהלת אורח חיים רגיל, לדוגמא אינך מסוגלת לעבוד , אינך אוכלת,אינך מתפקדת במישור המשפחתי או סתם נכנסת לדכאונות. רק במקרים כאלה יש הצדקה לטיפול והסיבה העיקרית לטיפול זה את ולא ההריון. לגבי המצב בינך לבין בעלך יש לנסות להסתייע עם גורמים חיצוניים להקטנת המתחים ביניכם. אני מניח שזה הריון ראשון שלך אך באם היה לך הריון קודם שהסתיים בלידה מוקדמת אזי את בסיכון ללידת פג וכדאי לך להתייעץ עם רופא הנשים שלך.
לסיכום ההריון שלך לא ייפגע מכעסים והתרגשויות ולכן דאגה זו לפחות את יכולה להסיר מליבך.
בהצלחה ומקווה שיבואו ימים טובים יותר עבורכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)