מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שילשוליםחגית13/12/2008
ד"ר אילן גור שלום! אנחנו כבר מיואשים יש לנו תאומים זהים בני שנה וחצי אשר נולדו בשבוע 31. כל הזמן יש להם תקופות של שילשולים שבאים והולכים. עשינו את כל הבדיקות האפשריות צליאק וכו' התייעצנו אצל רופא גסטרו אמרו שהכל בסדר. לפני שנה התחלנו להוסיף להם לאנפמיל א.ר פרוביוטיקה של חברת אלטמן (בהמלצת הרופאת גסטרו). היום אנחנו מנסים להפסיק עם הפרוביוטיקה ולא יכולים, כיוון שכל פעם שעשינו נסיון להפסיק כמובן בהדרגה התחילו שילשולים מטורפים...לשניהם. לפני כמעט שלושה שבועות היה להם רוטה וירוס ומאז הם לא מפסיקים לשלשל קמים לנו כל לילה בתוך בריכת שחיה.( מצטערת על התיאורים).עם כל הסיפורים האלו כמובן שהם גם לא עולים במשקל ומאוד רזים לגילם,למרות שנולדו די גדולים יחסית לשבוע 1900 1800. מה לעשות יש לך אולי איזו המלצה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילשולים
ד''ר אילן גור14/12/2008לחגית בקר טוב,
נראה לי שאתם פועלים נכון עם היועצים הנכונים למרות שהתוצאות לא טובות.
קשה לי לתת לכם עצה מרחוק שתעלה על כל הטיפולים שקיבלו ומקבלים במסגרת קופת החולים בה אתפ מבוטחים.
הייתי ממשיך בסבלנות את הטיפולים עם רופא אחד שאתם דבקים בדרך הטיפול שלו ומנסה להגיע למצב הטוב ביותר שלהם עד החלמה מלאה.
צר לי על האכזבה בתשובה ונקווה שיחלימו בקרוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)