רצון להקיא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רצון להקיא
    אירית
    18/12/2008

ד"ר גור בוקר טוב. לבתי יש כנראה ריפלוקס הייתה מקיאה המון ועכשיו אוכלת אינפמיל ונראה שהיא מקיאה פחות. שאלתי היא האם מוכר לך מצב כזה שכל דבר שנכנס לפיה גורם לה לרצות ולהקיא? מספיק שטיפה נוגעת לה בגרון, ולא רק האוכל גם הויטמין ום תרופות למיניהן. בתודה מראש אירית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רצון להקיא

הוספת תגובה

• בחילות

ד''ר אילן גור
    19/12/2008

לאירית בקר טוב,
    אין לי פרטיפ לגבי גילה של בתך, משקלה, קצב העליה במשקל, האם בוצעו צילומים לאיבחון ריפלוקס .
    כל זה חסר לי על מנת לחוות דעתי לגבי הבחילות שלה.
    אין קשר בין טיפות הויטמינים לרצונה להקיא ולבין ריפלוקס.
    אני חושב שכדאי שתתיעצי עם הרופא שמכיר אותה על מנת להתייחס ליותר מידע ומימצאים בבדיקה ואז התשובה תהיה מלאה.
    האם הבחילות והרצון להקיא הופיעו מאז הלידה או רק לאחרונה?

מקווה שתוכלי להיעזר ברפואת הילדים שסביבך יותר ממה שיכולתי אני לעזור בתשובתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים

אירית
    19/12/2008

בתי בת 3.5 ודשים ונולדה בשבוע 34. לגבי המשקל היא נןלדה 2155 וכעת שוקלת 5200 ובשבועיים האחרונים פשוט מסרבת לאכול ובעבר הייתה אוכלת מצוין וזה משפיע על המשקל ב 3 שבועות האחרונים עלתה רק 370 גרם. והרצון להקיא הופיע בערך מגיל שבועיים כשהשתחררה מהפגיה ולא נעשו צילומי ריפלוקס. מהי הצעתך? תודה אירית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחילות ועליה במשקל

ד''ר אילן גור
    21/12/2008

לאירית ערב טוב,
    לפי הפרטים ששלחת ילדתך לא סובלת מריפךוקס אלא מהאכלת יתר.
    הילדה עלתה בממוצע יותר מק"ג בחודש. אין להתייחס למשקלה כעת מעל הממוצע ועלייך לרדת בכמויות האוכל והיא תפסיק לפלוט.
    במידה ואינך חושבת כמוני הייתי ממליץ בדיקה אצל גסטרואנטרולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו