פגים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגים
    ציפי
    18/12/2008

שלום, נולדה לנו נכדה לפני שבועיים בשבוע 24 במשקל 680 גרם. בתחילה הכל היה בסדר. בורידו לה את רמת החמצן, היא החלה מעט לאכול ואף עלתה במשקל ל780 גרם. אך, אתמול התגלה שיש זיהום. כנראה מקורו באוכל שנשאר ב מעיים. כיוון שמערכת העיכול שלה עדיין לא עובדת כראוי. אני פוחדת לשאול, אבל, האם יש סיכוי לתינוקת כזו לשרוד? מהם הסיכויים שלה להיות תקינה בעתיד:? אשמח לקבל כל מידע/ עידוד וכו...........

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פגים

הוספת תגובה

• זיהום במעיים

ד''ר אילן גור
    19/12/2008

לסבתא ציפי בקר טוב,
    הזיהום במעיים קרוב לוודאי הוגדר כ-NEC.
    זוהיא מחלה קשה אצל הפגים הקטנים אך יכולה להיעצר ולהחלים . אין לי פרטים חשובים נוספים לגבי סיכויי החחלמה שלה ואיני רוצה לרשום מספרים סטטיסטיים כעת שאינם רלבנטים לגבי הנכדה. אני בטוח שהצוות המטפל מסר למשפחה את סיכויי הילדה במצבה לשרוד ולגדול כילדה בריאה. תמיד יש לקוות ולתמוך בתינוקת, בהורים ובצוות וזה יכול לעזור לה להתגבר על כל המשברים ולצאת הביתה כתינוקת.
    שיהיה בהצלחה במאבק לחיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו