מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבת שלום ד"ר גוראליזבט16/01/2009
יש לי כמה שאלות. ילדתי את בני בשבוע 35 .במשקל 2490 הוא ירד במשקל ל 2390 אחרי שבוע משקל 2690 ועכשיו הוא במשקל 3200 אני נותנת לו "מטרנה פגים" ועכשיו השאלה שלי .איך אני יודעת מה הכמות שאני צריכה לתת לו? היום לדוגמא הוא בכה הרבה ולא ישן.וחשבתי שיש לו גזים.נתתי לו 90 מ"ל מטרנה. ושמתי לו מוצץ והייתה לי הרגשה שהוא רעב.למרות שפחדתי להוסיף על דעת עצמי עוד כמות מטרנה. אמרתי אני מנסה.הוספתי עוד 30 מ"ל עכשיו הוא שלושה שבועות.ואני נותנת לו 120 מ"ל. הוא לא הקיא אכל הכל .ונרדם רגוע .ולא רצה מוצץ בכלל. האם זה נכון לעשות כך? ושאלה שניה:אמרו לי בטיפת חלב להעיר אותו כל 3 שעות .אבל הוא רעב כל 3.30 או 4 שעות מה לעשות? יש לי בדיקה רק ב 28 החודש בטיפת חלב מחכה לתשובתך תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף עוד משהו
אליזבט16/01/2009הייתה לי סכרת הריונית לא מאוזנת. ובשבוע 24 באולטרסאונט מצאו לי רבוי מי שפיר. כמובן שלא הספקתי לאזן את עצמי ולא ללכת לרופא .מפני שירדו לי המים. האם אני צריכה להיות מודאגת לגבי הסכרת אני או התינוק? בבית חולים עשו לו בדיקות ויצא בסדר. אני ילדתי אותו בניתוח קיסרי. בתאריך 23.12.08 ועשיתי לו ברית בשבוע 3 מרוב שדאגתי .הלכתי לרופא מוהל מומחה לילדים בשערי צדק. ועשה לו זריקה מקומית בפין.ובכל זאת בכה.בטיפת חלב אמרו לי לחכות קצת עם הברית.אבל הרופא לפי המשקל אמר שאפשרי.ואין טעם לחכות יותר.עשיתי נכון לגבי בקשתי לזריקה מקומית? אין לי ממה לחשוש בעתיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת פועלת נכון
ד''ר אילן גור19/01/2009לאליזבט ערב טוב,
ילדך כבר אינו פג ואינו זקוק למזון לפגים מאחר ונולד בשבוע קרוב לבשלות ובמשקל טוב. הייתי ממליץ לך לעבור לחלב רגיל על מנת לא לגרום לו לטוס במשקל. המשיכי להאכילו בהתאם להרגשתך ואינך צריכה הנחיות של אחיות במקרה הזה.
למרות השאלות הרבות התשובה הינה פשוטה ומקווה שתחזק את ידך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)