שנת לילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שנת לילה
    אלונה
    20/01/2009

שלום ד"ר גור, ביתי בת עוד מעט 5 חוד' כרונולוגי וחודשיים מתוקן, שוקלת כ-4.5 ק"ג (נולדה 860גר' בשבוע 28+6), היא מסוגלת לישון בלילה המון שעות רצוף אך אני מעירה אותה כעבור 7 שעות מהארוחה האחרונה שלה. האמת היא שאני חוששת כאשר היא ישנה יותר מ7 שעות ולכן אני מעירה אותה(כנראה פוביה שלי מימי הפגיה..) , האם לתת לה לישון כמה שהיא רוצה?כמה שעות שינה רצופות הן בגדר הנורמה?נאמר לי ע"י רופאה מהפגייה שעד 4 ק"ג כדאי להעיר בלילה כל 4 שעות על מנת שרמת הסוכרבדם לא תרד מידי. בנוסף, ביתי כרגע ניזונה מחלב אם ומארוחה אחת של מטרנה פגים ביום. רופא בכיר מאוד בפגיה אמר לנו שכדאי להמשיך עם מטרנה פגים עד גיל שנה פעם-פעמיים ביום. חשוב לי לדעת את עמדתך תודה מראש, על כל העזרה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שנת לילה

הוספת תגובה

• עוד שאלה בבקשה..

אלונה
    22/01/2009

ד"ר גור שוב שלום, מאז ששאלתי את השאלה הקודמת קיבלנו תוצאות של בדיקת דם של ביתי,אלו הפרמטרים שאינם בטווח הנורמה: גלוקוז 108 urea 12 creatinine 0.15 calcium 10.68 got 45 ALK. PHOSPHATASE 669 ברצוני לציין כי בעת השחרור מהפגיה בתחילת נובמבר ערך הקראטינין היה 0.40, האוריאה היה 9, ה-got היה 48 והאלקלין-פוס' היה 821. לאור כך נאמר לנו אז לתת מחצית מהארוחות מטרנה פגים, כך עשינו עד משקל 3.5 ק"ג(לפני חודש), ומאז ארוחה אחת ביום מטרנה פגים והשאר חלב אם(החלטה שעשיתי על דעת עצמי עד לבדיקת הדם) . שאלתי היא מה צריך לעשות מבחינת התזונה, האם יש לתת יותר מטרנה? מה שאר ערכי הבדיקות אומרים והאם הם מעידים על בעיה כלשהי והאם המצב הפיך? מחכה לתשובתך בכיליון עיניים, תודהרבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות תקינות

ד''ר אילן גור
    24/01/2009

לרונלי ערכי הבדיקות תקינות לגילה. ערכי הנורמה מתייחסים יותר למבוגרים ולא לתינוקות.
    הסוכר גבוה מאחר וזה לא בצום וזה מחזק את התשובה הקודמת
    המשכי להניקה והשתדלי להוסיף לה מעשיר לחלב אם 0 דברי עם הפגיה בה נולדה) במקום לתת חצי חלב אם וחצי מטרנה פגים
    שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יכולה לישון 8 שעות

ד''ר אילן גור
    24/01/2009

לרונלי שבת שלום
    עלייך להיות מאושרת שבתך נותנת לך לישון לילה שלם ואת יכולה לתת לה לישון 8 שעות. את לא מסכנת אותה מאחר ויש לה מאגרי סוכר לצום של 8-10 שעות ללא כל קושי.
    אין להשוות את תקופת פגותה למצבה יום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו