שתי שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי שאלות
    שלי
    24/01/2009

שלום יש לי תאומים בני 5 חודשים כרונולוגי (3 וחצי חודשים מתוקן). שאלה ראשונה בקשר לעליה במשקל של הבת. נולדה 1370 גרם כיום שוקלת 4800. עלתה בחודש האחרון 450 גרם. האם זו עליה מספקת במשקל? לציין כי אוכלת 6 ארוחות ביום 120 cc נאושור. שאלה שניה, בקשר לבן, יש לו חשש להרניה. מאחר ואנו גרים בפיליפינים, אנו לא רוצים לנתח אותו כאן. מגיעים לארץ רק ביולי. האם זה בסדר לחכות? תודה רבה שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתי שאלות

הוספת תגובה

• נראה לי שדילגת בטעות על שאלתי...

שלי
    26/01/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עליה תקינה במשקל

ד''ר אילן גור
    29/01/2009

היי שלי,
    שלחתי לך תשובה אך זה לא הגיעה ליעדו מחו"ל
    עליה של 3ץ5 קג בתוך 5 לודשים יחד עם התקופה בפגיה הינה עליה יפה במשקל. גם כמות האוכל תקינה ולא הייתי משנה כלום בשלב זה עד השקילה הבאה.
    לגבי הניתוח ניתן לדחות אותו לקיץ. יש לעקוב שהמעי לא ייכנס להרניה ולא "ייכלא" בפנים בלי יכולת להחזירו לבטן כי אז יש לנתחו בדחיפות. קבלי הסבר מרופא טוב שיראה לך כיצד לאבחן בעיה זו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו