מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתי שאלותשלי24/01/2009
שלום יש לי תאומים בני 5 חודשים כרונולוגי (3 וחצי חודשים מתוקן). שאלה ראשונה בקשר לעליה במשקל של הבת. נולדה 1370 גרם כיום שוקלת 4800. עלתה בחודש האחרון 450 גרם. האם זו עליה מספקת במשקל? לציין כי אוכלת 6 ארוחות ביום 120 cc נאושור. שאלה שניה, בקשר לבן, יש לו חשש להרניה. מאחר ואנו גרים בפיליפינים, אנו לא רוצים לנתח אותו כאן. מגיעים לארץ רק ביולי. האם זה בסדר לחכות? תודה רבה שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה לי שדילגת בטעות על שאלתי...
שלי26/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליה תקינה במשקל
ד''ר אילן גור29/01/2009היי שלי,
שלחתי לך תשובה אך זה לא הגיעה ליעדו מחו"ל
עליה של 3ץ5 קג בתוך 5 לודשים יחד עם התקופה בפגיה הינה עליה יפה במשקל. גם כמות האוכל תקינה ולא הייתי משנה כלום בשלב זה עד השקילה הבאה.
לגבי הניתוח ניתן לדחות אותו לקיץ. יש לעקוב שהמעי לא ייכנס להרניה ולא "ייכלא" בפנים בלי יכולת להחזירו לבטן כי אז יש לנתחו בדחיפות. קבלי הסבר מרופא טוב שיראה לך כיצד לאבחן בעיה זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם שמרנים במיטה?
האם אתם שמרנים במיטה?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)