ד"ר גור בוקר טוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר גור בוקר טוב
    אליזבט
    29/01/2009

קודם כל תודה רבה.על תשובתך הקודמת. ונפלא שיש פורום ליועץ. אני אמא טריה ואין לי כל כך מושג.אז סליחה מהתחלה.אולי על השאלות המטופשות שלי. רציתי לשאול עם אני יכולה לתת לתינוק"משקה שומר"גרגרים להכנה,או קצת מים שהורתחו קודם? עבר לי במחשבה שהוא אוכל רק מטרנה.בלי נוזלים. הרי אנחנו בעצמנו גם שותים.אחרי ארוחה הוא היום בן חודש וארבעה ימים. ודבר שני.אחרי הארוחה אני משכיבה אותו במיטה על כרית גדולה שלי.בזוית כזו שהוא לא יפלוט ואז הוא ישן על הכרית.אמרו לי שאסור.אבל זה הפתרון שמצאתי לפליטות שלו.הוא הפסיק לפלוט עם אני משכיבה אותו על המזרון ישר.הוא פולט ואני פוחדת שיחנק.חשבתי לעצמי שגם אני אחרי ארוחה לא יכולה לשכב על המזרון ישר.אחרת האוכל עולה לי.אם אני טועה .אולי יש לך רעיון לגבי הפליטות.תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר גור בוקר טוב

הוספת תגובה

• חלב זה נולים

ד''ר אילן גור
    29/01/2009

לאליזבט בקר טוב,
    החלב שהתינוק שלך ניזון מכיל בעיקר מים ( מים ואבקת חלב).
    הכמות נוזלים שהוא מקבל הינה מעל הממוצע ולכן הוא משתין רבות אין כל צורך להוסיף לו מים מאחר ויש לו מספיק ותוספת כזאת תגרום ליותר הקאות ופליטות.
    לגבי ההשכבה הייתי מציע לך לשים אותו על סל-קל בזוית וזה יהיה עדיף על כרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו