שתי שאלות בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי שאלות בבקשה
    מיכל
    01/02/2009

שלום רב, יש לי בבקשה 2 שאלות: ביתי בת 8 חודשים, גיל מתוקן 6 חודשים (נולדה בשבוע 33) מדי פעם אני רואה אותה מנענעת במהירות את ראשה לשני הצדדים (אבל ממש מהר) הלוך ושוב כמה פעמים, בדרך כלל עשתה את זה בעבר מתוך שינה, ועכשיו אני רואה את זה גם במצבי ערות. האם ידוע לך משהו על התופעה? דבר שני היא מתהפכת לשני הצדדים כבר מזמן, עובדת מצויין עם הידיים ומשחקת יפה, לפני חודש ומשהו זחלה על הגב על ידי קפיצות , ומאז אני עובדת איתה על הבטן והיא לא מתקדמת קדימה, האם יש מקום לדאגה? או שזה בסדר שהיא לא זוחלת בשלב זה. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתי שאלות בבקשה

הוספת תגובה

• איני רואה כל בעיה

ד''ר אילן גור
    02/02/2009

למיכל ערב טוב,
    איני רואה כל בעיה בשתי התופעות שאת מציינת. התפתחותה תקינה ואל לך להאיץ בה לעשות דברים שאינה רוצה לעשות
    התקדמות מהירה יותר מבחינה מוטורית לא נעיד כלום על ההתםתחות השכלית
    סבלנות.
    לגבי ניענוע הראש זה נראה משחק שלה ולא רואה בזה בעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מיכל
    03/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו