מעבר למזון נוזלי-מרוסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר למזון נוזלי-מרוסק
    ליאת
    02/02/2009

שלום רב, ביתי בת 6 חודשים כרונולוגי, 3 חודשים מתוקן. רופאת הילדים ציינה כי בגיל זה אני אמורה להתחיל לתת לביתי מזון מרוסק. בפגיה הסבירו לי כי עוברים למזון מרוסק רק בגיל 7 חודשים מתוקן. אני חוששת כי צעד זה מוקדם מידי, מה היית ממליץ? תודה ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר למזון נוזלי-מרוסק

הוספת תגובה

• מסכים עם הפגיה

ד''ר אילן גור
    04/02/2009

לליאת בקר טוב,
    התינוקת שלך צריכה לאכול חלב 6 חודשים מגיל 40 שבועות הריון ואז לאכול מכל מה שכל ילד אוכל. לכן חכי לגיל חצי שנה מתוקן ואז תתחילי עם השינויים בכלכלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מעט מבולבלת

טלי
    04/02/2009

בעמוד הקודם ענית לאם ששאלה את אותה השאלה כי ניתן להתחיל במתן מזון מוצק בסביבות גיל ארבעה חודשים (כרונולוגי). מהי אם כן התשובה המדוייקת???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תלוי בשבוע הלידה

ד''ר אילן גור
    08/02/2009

לטלי בקר טוב,
    פג שנולד בשבוע 34 אינו דומה לכזה שנולד בשבוע 28 מבחינת ההתפתחות והגדילה
    לכן לפגים קטנים יותר אנו מעדיפים לתת חלב עד גיל 6 חודשים מתוקן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו