מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי מזון לתינוקתאפרת11/02/2009
שלום רב, התינוקת שלי בת 8 חודשים (6 חודשים גיל מתוקן) נולדה בשבוע 33, מגיל 3 חודשים התינוקת אוכלת אינפמיל AR מזון שסייע לה מפליטות מרובות ואני משתמשת בו עד היום ביעילות רבה . האם עכשיו כשאין פליטות בכלל (אני מניחה מאחר והיא כבר גדלה) עלי להעביר אותה לסילמאק? או האם ניתן או כדאי להשאר תמיד על אנפמיל למרות שאין ממש צורך בכך, אני כן יכולה להגיד שהתינוקת מאד אוהבת את האינפמיל. כמו כן היא כבר אוכלת מוצקים (ירקות. עוף ופירות ) השאלה שלי האם יש צורך לשנות את האינפמיל או באם הוא עובד כל כך טוב "לא צריך להחליף סוס מנצח" . תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה בשאלה
ד''ר אילן גור13/02/2009לאפרת שבת שלום,
באם הילדה אוהבת את האוכל, עולה במשקל, מקבלת כבר כלכלה מגוונת ובקרוב תפסיק כמעט לקבל ארוחות חלב אז למה לשנות.
האם המחיר גבוה מאד בהשוואה לחלב רגיל?
ההמלצה שלי שאם אין בעיה כלכלית לא משנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה - אין בעיה כלכלית
אפרת13/02/2009עם מרשם רופא זה יוצא אפילו פחות מחלב רגיל, הפחד שלי היה שאולי חסרים שם מרכיבים בהשוואה לחלב רגיל. תודה רבה על תשובתך אני איישם אותה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)