שאלה לגבי מזון לתינוקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי מזון לתינוקת
    אפרת
    11/02/2009

שלום רב, התינוקת שלי בת 8 חודשים (6 חודשים גיל מתוקן) נולדה בשבוע 33, מגיל 3 חודשים התינוקת אוכלת אינפמיל AR מזון שסייע לה מפליטות מרובות ואני משתמשת בו עד היום ביעילות רבה . האם עכשיו כשאין פליטות בכלל (אני מניחה מאחר והיא כבר גדלה) עלי להעביר אותה לסילמאק? או האם ניתן או כדאי להשאר תמיד על אנפמיל למרות שאין ממש צורך בכך, אני כן יכולה להגיד שהתינוקת מאד אוהבת את האינפמיל. כמו כן היא כבר אוכלת מוצקים (ירקות. עוף ופירות ) השאלה שלי האם יש צורך לשנות את האינפמיל או באם הוא עובד כל כך טוב "לא צריך להחליף סוס מנצח" . תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי מזון לתינוקת

הוספת תגובה

• תשובה בשאלה

ד''ר אילן גור
    13/02/2009

לאפרת שבת שלום,
    באם הילדה אוהבת את האוכל, עולה במשקל, מקבלת כבר כלכלה מגוונת ובקרוב תפסיק כמעט לקבל ארוחות חלב אז למה לשנות.
    האם המחיר גבוה מאד בהשוואה לחלב רגיל?
    ההמלצה שלי שאם אין בעיה כלכלית לא משנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה - אין בעיה כלכלית

אפרת
    13/02/2009

עם מרשם רופא זה יוצא אפילו פחות מחלב רגיל, הפחד שלי היה שאולי חסרים שם מרכיבים בהשוואה לחלב רגיל. תודה רבה על תשובתך אני איישם אותה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו