שאלות בנושא אוכל...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות בנושא אוכל...
    אמאלה
    16/02/2009

שלום, אני רואה שהשאלות האלה חוזרות כאן על עצמן אך מכיוון שהבנתי ממך שהתשובה תלויה בנתוני הילד אשאל שוב :-) בתי המקסימה היתה אתמול בת חצי שנה (!!) מתוקן היא בת 4 חודשים כי נולדה בשבוע 31+6 במשקל של 1580 גרם. עד היום ניזונה מהנקה בלבד. עולה יפה במשקל ושוקלת היום מעל 6 קילו (לא שקלנו אותה לאחרונה אבל לדעתי בסביבות 6.5 קילו). האחות בטיפת חלב לוחצת עלי להתחיל עם מוצקים, היא אומרת שבמשקל שלה אין שום בעיה. הרופא שלה לעומת זאת אומר לחכות עד חמישה חודשים מתוקן לפחות. מה אתה חושב? ושאלה נוספת- אם אני רוצה להתחיל לתת מדי פעם בקבוק (שאוכל לצאת מהבית ליותר משעה...) האם להשתמש במטרנה לפגים שקיבלתי מהפגיה (ועדיין עומדת סגורה) או במטרנה רגילה? תודה רבה רבה וסליחה על האורך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות בנושא אוכל...

הוספת תגובה

• אכן שאלה חוזרת

ד''ר אילן גור
    22/02/2009

לאמאלה,
    במשקלה היום ובגילה הייתי ממליץ על כלכלה מוצקה כבר עכשיו ולהמשיך מטרנה פגים עד גיל חצי שנה מתוקן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו