מה יותר חשוב שינה או ארוחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה יותר חשוב שינה או ארוחה
    יעל
    23/02/2009

שלום רב ילדתי פגית בשבוע 32.4 במשקל 1490 כעת היא בשבוע 40 שוקלת 3100 עד עכשיו הקפדנו על משטר קפדני של אכילה כל 3 שעות והשקמה כולל בלילה . לדברי הצוות בפגייה מעל 3100 ניתן לוותר על הצורך להעיר בלילה כל שלוש שעות,וכך עשינו שאלתי היא מכוון שמרבית היום ביתי ישנה שינה עמוקה האם יש צורך להעיר אותה ביום כל 3 שעות או שניתן לגלות מעט גמישות של 4 שעות (כמו בלילה )עד שהיא תקום לבד או במילים אחרות מה יותר חשוב לפגים ביום -שינה או אכילה כל 3 שעות ? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניתן לתת לה לישון

ד''ר אילן גור
    23/02/2009

למיכל בקר טוב,
    במשקלה ובגילה ניתן לתת לה לישון.
    אין צורך להעירה כל 3 שעות מאחר ומשקלה טוב והיא כבר בשלה כמו תינוקת רגילה. לא קיים פחד של ירידה ברמת הסוכר כמו לפגית.
    אז תהיי יותר גמישה והחיים של שתיכן ישתפרו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר אילן גור

יעל
    23/02/2009

תודה רבה על התשובה המהירה אני חייבת לציין כאמא צעירה לילדה פגית , ישבתי וקראתי את השאלות האחרות בפורום ואת תשובותיך עליהן . ובכל התשובות עולה התחושה(שעוברת אפילו מבעד למסך המחשב) של אכפתיות,דאגה ,מקצועיות והכי חשוב אנושיות תודה רבה לך! ויום טוב .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ד"ר אילן גור
    23/02/2009

למיכל בקר טוב ותודה. אכן אני לוקח את הפורום הזה ברצינות ומקפיד לעזור לכולם ככל שמאפשר לי הזמן. מכתבים כאלה כמו שלך מחזקים אותי ונותנים לי את הכוח להמשיך ולעשות את המשימה באהבה שיהיה לנו רק טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו