כאבי בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן
    נטשה
    02/03/2009

דוקטור שלום רב! תינוקת שלי נולדה בשבוע 28 במשקל 1200. כרגע היא בת 6 חודשים כרונולוגי (3 מתוקן). היא שוקלת 5250 (עולה כ250 גרם בשבועיים). מאז שיצאנו מפגייה היא סובלת מכאבי בטן. היא נזונה לרוב מחלב אם (5 ארוחות) ומטרנה סנסטיב (2 ארוחות) - כ120 כל ארוחה.בהתחלה אמרו לי שזה גזים וזה יעבור ובאמת היתה רגיעה אך עכשיו זה שוב חזר. ואחרי כל ארוחה (כעבור חצי שעה לערך) היא בוכה ומתפתלת. וזה לא משנה האם זה חלב אם או מטרנה. רופא שלי המלץ לקנות "פרג'סטימיל" - אך היא לא מוכנה לקחת את זה לפה - מגעיל אותה (את האמת גם אותי).שמעתי שאולי אפשר לנסות סימילאק טופ פרי. היציאות שלה פעם אחת ליומיים בערך. לפעמים בצבע ירוק כהה. לא מקיאה, לא פולטת, אין שישולים. אח התאום שלה בסדר גמור - אין לו שום תופעות (טפו-טפו). מחכה להמלצתך בכליון עיניים. תודה רבה מראש ולילה טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן

הוספת תגובה

• תוספת קטנה

נטשה
    02/03/2009

ברצני צליין גם ,כי זמן ההאכלה זה כמו מאבק איתה - כאשר אני מקרבת את הפיתמה לפיה היא מתחילה להשתולל, יותר נכון כאשר אני מושיבה אותה לפני האוכל.כאשר היא אוכלת - אני מרגישה שמפריע לה משהו, אני ממש שומעת איך האוכל (או אויר) "נופל" לקיבה שלה. מצאתי פתרון חלקי - אני מאכילה אותה על טרמפולינה, אז היא עוד איכשהו אוכלת. הטיפול בה הפך למתסכל עד מאוד - כל היום הופך למילחמה סביב ההאכלות. אני שבורה נפשית ופיזית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות בכלכלה.

ד''ר אילן גור
    03/03/2009

לנטשה בקר טוב,
    מכל הסיפור ישנה אפשרות שלילדה יש בעיות האכלה ולא רגישות לחלב זה או אחר.
    שבוע 28 הינו מוקדם ולעיתים בעיות ההאכלה יכולים להוות חלק מהסיבוך.
    לא הייתי "משתולל" עם החלפת סוגי החלב. גם הלחימה על קבלת המזון לא מצביעה על סוג מסוים של חלב המהווה בעיה.
    המלצתי היא להתייעץ עם מרפאה להפרעות אכילה ולהגיע עם הילדה לבדיקה שם.
    לאור משקלה איני מודאג שהבעיות שכתבת עליהם מהווים בעיה קריטית ובטוחני שייעוץ לגבי סוג המוצץ, שיטות ההאכלה, ומינון הכלכלה יכול לעזור לה וגם לך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון-המון תודה שהקדשת מזמנך

נטשה
    03/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו