חוסר שקט אצל פג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר שקט אצל פג
    נעמה
    15/03/2009

שלום, בני נולד בשבוע 26. כיום חודשיים מתוקן. כאשר אני מחתלת את בני, עושה לו אמבטיה או בכלל בכל מצב בו הוא ערום, הוא בוכה בצורה חזקה מאוד והייתי אומרת מפחידה. כמו כן הוא בועט ומשתולל עם אבריו. בכי חזק של צרחות אמוק ממש. כאשר הוא ישן/אוכל הוא יחסית שקט. מה יכולה להיות הסיבה ? נוירולוגית (היה לו דימום דרגה 2 שנספג ואין עדות לציסטות) ? האם יש לך עצות או דרך פעולה להרגיע אותו ? (אגב, הטמפרטורה החדר הינה 23-24 מעלות) תודה חמה מראש, נעמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר שקט אצל פג

הוספת תגובה

• רחצה טראומטית

ד''ר אילן גור
    15/03/2009

לנעמה ערב טוב,
    נראה לי שהאחצה בעייתית בשל חוסר בטחון של התינוק בזמן הרחצה.
    או שאת לא בטוחה באחיזתך אותו או שהוא לא בטוח מסיבה אחרת.
    ראשית נסי לבקש ממישהו אחר לרחוץ את התינוק
    נסי לרחוץ אותו יחד אתך באמבטיה על מנת להרגיעו וכן להרגיע אותך
    אין בעיני קשר בין פגותו לרחצה.
    נסי את המלצותי ותודיעי לי מה קורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר שקט

יעלי
    16/03/2009

היי נעמה, גם ביתי כאשר אני מחליפה לה היא צורחת צרחות איומות (כבר חשבתי שיש לה איזושהי טראומה מההחלפות בפגיה.. (השתחררנו רק לפני שבועיים)). התחלתי לפני כמה ימים להשתמש במכשיר לחימום מגבונים. וכרגע יש שיפור מבחינת הבכי. אולי שווה לך לנסות המגבונים מאוד קרים להם ויכול להיות שזה רק חלק מחוסר השקט של בנך. אצלנו באמבטיה המצה הפוך. צורחת כשמוציאים אותה..:-) שיהיה בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Thanks

נעמה
    16/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו