ריפלוקס לפג בשבוע 31

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריפלוקס לפג בשבוע 31
    לימור
    21/03/2009

שלום ד"ר גור לפני כשבועיים השתחררנו מהפגיה (סוף סוך אחרי חודשיים) לאחר ביצוע PH מטריה גילו כי לבני יש ריפלוקס פתולוגי. ילדי קיבל חלב אם והיו לו ברדיקרדיות רבות במהלך היום. הסיבה להן זה כנראה בגלל ההתפתחות וכן גם בגלל הריפלוקס. שמתי לב שכל הזמן אחרי האוכל, החלב היה עולה לו (הייתי שומעת ומרגישה עליו) וזה היה מלווה בברדיקרדיה. (הוא מקבל זנטק 3 פעמים ביום 15 מ"ג). לכן ביקשתי מהפגיה לעבור לסימילאק נאושור מוסמך (עם קורנפלור) וזה מה שעשינו . כתוצאה מכך הברדיקרדיות ירדו בצורה משמעותית. חיכינו עוד שבועיים והן נעלמו ( לא נחשבו ברדיקרדיות שהיו עקב שיעול או ברדיקרדיות שירדו ל 71 ועלו מהר 2-3 שניות ללא שינוי). כרגע אני עדיין שואבת ויש לי מספר שאלות: 1. האם ניתן לתת לבני לפחות פעם ביום חלב אם? 2. יש לך פיתרון אחר לטיפול בריפלוקס ומה דרכי ההתמודדות איתו בבית? 3. מתי יש להפסיק עם הזנטק או להוריד מינון? כרגע בני הוא בן 3 שבועות (מתוקן). תודה אשמח לתשובה אודליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריפלוקס לפג בשבוע 31

הוספת תגובה

• אין מה לרוץ

ד''ר אילן גור
    22/03/2009

לאודליה בקר טוב,
    השתחררת אך לא מזמן לאחר תקופה ארוכה עם הרבה דאגות . האבחנה של ריפלוקס מאד שכיחה בפגים אם כי לא כולם סובלים מברדיקרדיה וירידה בסטורציה.
    הטיפול שאת מקבלת נכון ובעקר יעיל.
    אין כל מניעה לתת ארוחה אחת של חלב אם יחד עם הטיפול בזנטק.
    הייתי ממליץ לחכות עד גיל חודשיים מתוקן לפחות לפני שמפסיקים או משנים טיפול.
    תני לו לגדול ולך להיות שלווה יותר לפני שתתחילי לעשות נסיונות לגומלו מטיפולים העלולים להסתיים באישפוזו מחדש.
    סבלנות ובהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

לימור
    22/03/2009

תודה רבה לך ד"ר גור על התשובה המהירה והמרגיעה. יום טוב אודליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו