צינון וחיסון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צינון וחיסון
    שרית
    23/03/2009

דר' גור צהריים טובים, בתי נולדה בשבוע 34+5, כיום בת חודשיים וחצי כרונולוגי וביום רביעי היא אמורה לקבל חיסון בטיפת חלב (הראשון של המשולש) אך מאתמול בלילה היא מצוננת - האף נוזל והיא מוציאה רוק מהפה ללא חום. שאלותיי הן: אני מטפטפת לה מי מלח לנחיריים - מה עוד ניתן לעשות על מנת להקל עליה? שמתי לב שגם נזלת מלחיצה אותי מאוד.... האם לדחות את החיסון עד שהיא תרגיש לגמרי טוב? הבנתי שלחיסון הזה יש תופעות לוואי תודה רבה מראש ואשריך על הפורום המעולה והנהיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צינון וחיסון

הוספת תגובה

• אין צורך לדחות

ד"ר אילן גור
    24/03/2009

בקר טוב לך, חיסון יש לדחות כאשר יש חום גבוה באם את חוששת מכל סיבה אחרת כדאי שרופא יבדוק את הילדה ויאשר את החיסון לגבי הצטננות אני מעדיף מכשיר אדים חמים על מי מלח המגבירים את הנזלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה בנושא

שרית
    24/03/2009

קודם כל תודה רבה על התשובה, טוב לדעת על המי מלח מכיוון שבפגיה זו היתה המלצת האחיות במקרה של גודש/נזלת הם טענו שזה מייבש את הנזלת.. עדיין לא רכשתי מכשיר אדים ורציתי לדעת מה ההבדל בין מכשיר אדים חמים לקרים? ועוד שאלה ברשותך, יש לי כאב גרון האם עליי לשים מסכה על האף והפה כשאני מטפלת בתינוקת? תודה מקרב לב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות

ד''ר אילן גור
    24/03/2009

לשרית ערב טוב,
    ראשית לגבי כאבי גרון אין צורך למגן את הגרון ללא שאובחנת כסובלת ממחלה זיהומית.
    אדים חמים מיועדים למקרים של הצטננות, שיעול עם נזלת וחירחורים. אדים קרים מיועדים רק למחלה שנקראת לרינגיטיס והיא מתבטאת בשיעול נבחני וכן סטרידור שזב שאיפת אויר רעשנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוב תודות!

שרית
    24/03/2009

פורום מ ד ה י ם!
    בזכותך דר'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו