כלכלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלכלה
    גלית
    28/03/2009

שלום ד"ר גור ,

ביתי בת 7 חוד' כרונולוגי ומתוקן 4.5, שוקלת 5930 (נולדה שבוע 28+6 , 866 גר,).
    היא עולה במשקל יפה, בזמן האחרון בקצב איטי יותר.
    היא ישנה בלילה 9-11 שעות, כך שלפעמים יוצא שביממה היא אוכלת רק 4 ארוחות, סה"כ ליממה אוכלת בין 570-750 cc . אוכלת חלב אם + מטרנה פגים.
    האם זה בסדר שתינוק יאכל רק 4 אורוחות ביום? אני יודעת שבשורה התחתונה היא עולה במשקל אך מטרידה אותי העובדה שיכולות לעבור גם 6 שעות בזמן שהיא ערה ואינה רוצה כלל לאכול. האם תקין?

תודה מראש וחג שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלכלה

הוספת תגובה

• כמה היא עולה במשקל

ד''ר אילן גור
    29/03/2009

לאלוני בקר טוב,
    השאלה אינה באם היא עולה אלא מה קצב העליה שלה.
    ילדתך עלתה המון במשקל עד כה ויכול להיות שצריכה בעת להאט את קצב העליה על מנת שלא תהיה שמנה מדי. עלייך להתייעץ עם הרופא שלה ולעקוב באם גם עם כמות קטנה של אוכל היא עולה במשקל אזע אען צורך לדאוג. באם היא תחעצר במשקל יהיה צורך לתכנן את היום שתקבל עוד ארוחה ביממה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

גלית
    29/03/2009

שוב שלום ד"ר גור,
    בעבר קצב העליה שלה היה 800-1000 גר' לחודש (200-250 גר' לשבוע)
    בחודשיים האחרונים הואט הקצב, היא עולה בקצב של 120-150 גר לשבוע.
    האם במקרה זה לא ניתן לסמוך על התינוקת שתצרוך כמה מזון שהיא צריכה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה בהחלט על הגבול

ד''ר אילן גור
    31/03/2009

צר לי על העיכוב אך אני בחול
    העליה במשקל גבולית והתינוק אמור לעלות 150 גרם בשבוע כך שאני לא הייתי משנה כלום בטיפול ורק מחכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו