מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לידה מוקדמת שבוע 33מעיין31/03/2009
שלום ברצוני לדעת מהם הסיכונים לעובר להוולד בשבוע 33 מבחינת דימומים במוח ומבחינת הראות והאם יש לו סיכוי לשרוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויים טובים
ד''ר אילן גור31/03/2009למעיין ערב טוב,
הסיכויים להישרדות בשבוע 33 טובים מאד והסיכוי לדימום מוחי נמוך ביותר. למרות זאת חשוב לציין שלא מומלץ לסיים הריון בשבוע 33 אלא אם יש עדות לסכנה לעובר ואו לאם. במקרה כזה חשוב שהילד/ה יוולדו וממך מצפים לאופטימיות ותקווה שהכל יעבור בשלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר ששככתי לציין
מעיין01/04/2009הייתי מאושפזת שלושה שבועות עקב צירים מוקדמים
ועוברית באחוזון 90 עם ריבוי מי שפיר ונורמה אחת גבוהה בבדיקת סוכר 100 גרם הבטן שלי מאוד מאוד גדולה ואני סובלת מכאבים ומקוצר נשימה אני אסמטית השאלה שלי
וגם הפחד שלי הם הרופאים יכולים להחליט על לידה מוקדמת בגלל סיבות אלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת קודמת לעובר
ד''ר אילן גור01/04/2009למעיין ערב טוב,
במידה ואת סובלת וההריון מסכן אותך יש ליילד אותך בלא קשר למצב התינוק מאחר ולפי הרפואה והדת היהודית האם קודמת לעובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)