לידה מוקדמת שבוע 33

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידה מוקדמת שבוע 33
    מעיין
    31/03/2009

שלום ברצוני לדעת מהם הסיכונים לעובר להוולד בשבוע 33 מבחינת דימומים במוח ומבחינת הראות והאם יש לו סיכוי לשרוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לידה מוקדמת שבוע 33

הוספת תגובה

• סיכויים טובים

ד''ר אילן גור
    31/03/2009

למעיין ערב טוב,
    הסיכויים להישרדות בשבוע 33 טובים מאד והסיכוי לדימום מוחי נמוך ביותר. למרות זאת חשוב לציין שלא מומלץ לסיים הריון בשבוע 33 אלא אם יש עדות לסכנה לעובר ואו לאם. במקרה כזה חשוב שהילד/ה יוולדו וממך מצפים לאופטימיות ותקווה שהכל יעבור בשלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד דבר ששככתי לציין

מעיין
    01/04/2009

הייתי מאושפזת שלושה שבועות עקב צירים מוקדמים
    ועוברית באחוזון 90 עם ריבוי מי שפיר ונורמה אחת גבוהה בבדיקת סוכר 100 גרם הבטן שלי מאוד מאוד גדולה ואני סובלת מכאבים ומקוצר נשימה אני אסמטית השאלה שלי
    וגם הפחד שלי הם הרופאים יכולים להחליט על לידה מוקדמת בגלל סיבות אלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את קודמת לעובר

ד''ר אילן גור
    01/04/2009

למעיין ערב טוב,
    במידה ואת סובלת וההריון מסכן אותך יש ליילד אותך בלא קשר למצב התינוק מאחר ולפי הרפואה והדת היהודית האם קודמת לעובר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו