מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות התפתחות בתאומותאסתר11/04/2009
שלום דר'
הנני אמא לתאומות בנות 10 חודשים (מתוקן 8) אחת נולדה במשקל 960 גרם והשניה במשקל 1360 בשבוע 31.
הקטנה שנולדה גם שניה מתפתחת יפה. מתהפכת מהבטן לגב אך לא להיפך רק עם עזרה. זוחלת ,תקשורתית, שרה, מחייכת. מבחינה מוטורית גם מתפתחת יפה, יושבת זקוף ללא תמיכה ויש עוד.... הדבר שמפריע לי הוא "האווירון" הפיזיוטרפיסיטית אומרת שיעבור אך לי מפריע האם יש מקום לדאגה? כמו כן הפיזיו' אומרת שיש לה קצת טונוס מוגבר בפנים הרגליים האם יעבור? כי בסה"כ הכל טוב איתה ואין בעיות מדאיגות.
לגבי אחותה, לא אוהבת להיות על הבטן מתהפכת עם עזרה מהגב לבטן נשארת מס' דקות ומרימה ראש יפה מושיטה יד לצעצועים משחקת ומכניסה לפה עד שנמאס לה וצורחת שנהפוך אותה. יש לה טונוס מוגבר שבא והולך (מאוד מוזר) היא קצת יותר מלאה מהאחותה שוקלת 7500 ואילו אחותה 6850 . יושבת יפה אך צריכה תמיכה מושיטה בזמן הישיבה את הידיים.
האם חוסר הרצון שלה להיות על הבטן ולא לזחול (מוכנה להיות רק על הגב) לא יכול לפגוע בה בהתפתחות. הפיזיו' מודאגת ממנה אבל אני מנסה להיות אופטימית ולהאמין שיהיה רק טוב.
כמו כן אני מבצעת איתה תרגילים בבית.
אשמח לעזרה. לא יוצא לי להכנס לפורומים הרבה אז אשמח לקבל תשובה למייל.
תודה וחג שמח וכשר :).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשיכי בטיפול הפיזיוטרפי
ד''ר אילן גור11/04/2009שבוע טוב וחג שמח,
אין צורך לדאוג מעבר למה שאת דאגת עד כה
אומרים לך שהכל בסדר ויש רק להמשיך בטיפול לשיפור הטונוס אז מדוע לחפש דאגות מיותרות.
לפי התיאור שלך אין לך כל סיבה לדאגה וסבלנות היא המפתח לרוגע כאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)



