האם הילד שלי ידבר שוטף?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם הילד שלי ידבר שוטף?
    נגה
    19/04/2009

שלום יש לי ילד בן שלוש ושמונה חודשים נולד בשבוע 34 וחמישה ימים במשקל 1750 ללא הנשמה אחרי הלידה בדיקות הדם הראו שיש לו זהום אבל מבחינה קלינית הכל היה בסדר השתחררנו אחרי 12 ימים בפגיה היינו במעקב התפתחות הכל היה תקין גם בדיקת שמיעה ועיניים היה תקין השתחררנו מהמעקב גם בטיפת חלב הכל היה בסדר הוא חכם מתקשר עם המון ידע מזהה את כל הצןרות והצבעים יש לו יכולת למידה גבוהה אבל הוא עדיין לא מדבר שוטף ולפעמים לא מבינים כל מה שהוא אומר עשינו לו אבחון אמרו שהוא ילד חכם ונבון יש לו המון אנרגיה אבל אפשר לטפל בזה רוצה לשאול אם הוא ידבר שוטף כמו שאר הילדים בגילו? זה מדאיג אותי אהיה מודה לך אם תענה לי בהקדם האפשרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם הילד שלי ידבר שוטף?

הוספת תגובה

• אין כל מניעה שידבר שוטף

ד''ר אילן גור
    21/04/2009

לנגה צהרים טובים
    הילד ידבר בצורה תקינה . אני ממליץ לא להתערב עד גיל 4 ובאם ישנה בעיה לאחר מכן לבצע איבחון של ריפוי בדיבור ולשקול טיפול בהתאם להמלצת האיבחון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו