מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחליף לזנטקיעלי17/05/2009
בוקר טוב,
ביתי נולדה בשבוע 30+2 כיום בת 4.5 חוד' (מתוקן 2.5 חוד') וסובלת מריפלוקס.
אני נותנת לה פעמיים ביום זנטק 0.7 מ"ג בשילוב של מים עם סוכר ענבים מכיוון שהתרופה מרה!!! בצורה שלא תאמן.
בגלל שביתי סובלת נורא בזמן לקיחת התרופה אני לא ממש מקפידה לתת לה.
רציתי לדעת האם יש תרופה חלופית במקום הזנטק או עד כמה זה הכרחי שהיא תיקח את התרופה.
ביתי ניזונה מהנקה ובשילוב של אינפמיל (בערך 3-4 בקבוקים ביום). את האלגיקל הפסקנו כי זה ממש לא עזר לה.
אשמח לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה על ההתערבות
לימור17/05/2009שלום לך
בני גם סובל מריפלוקס וגם אני הייתי מביאה לו זנטק (כבר לא )
בפגיה שאני הייתי היו נותנים את התרופה (כל תרופה) יחד עם האוכל.
הסבר: לוקחים את הפטמה של הבקבוק מוזגים לתוכה קצת חלב נותנים לילד למצוץ ובאותו זמן מוסיפים לו את הזנטק לתוך הפטמה ואח"כ עוד קצת חלב. זה היה מצויין והוא לא הרגיש כלל. אני עושה את זה גם בבית עם הברזל והויטמין D. כמו כן אני יודעת שהוא בולע את כל התרופה וששום דבר לא נשפך.
כך גם עשיתי עם החיסון של הרוטה- האחות בקופ"ח אמרה שהיא תלמד את כל האמהות.
מקווה שלא תצטרכו תרופות ותמיד תהיו בריאים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד כמה הוא חולה היום?
ד''ר אילן גור18/05/2009ליעלי בקר טוב ( אני בסן דייגו)
ילדך כבר גדול והשאלה האם הוא מקיא המון? האם הוא מכחיל בזמן ההקאות או בין הארוחות?
באם התשובות שליליות ניתן להפסיק את הטיפול. חלק גדול ממקרי הריפלוקס נעלמים כאשר הפגים גדלים.
מאחר ואת בכל מקרי מזייפת במתן התרופה אולי כדאי להפסיקה ולראות מה קורה איתו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)