מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אסון מוות בעריסהאמא לאלעד02/06/2009
ידוע לי שהסיכון עולה אצל פגים וכן שבד"כ מדובר אצל תינוקות במועד בסיכון עד גיל שנה.
שאלה מעט סוריאליסטית אבל האם אצל הקטן שלי שהפער בין המתוקן לכרונולוגי הוא יותר מ 3.5 ח'- הסיכון הוא לפי המתוקן או הכרונולוגי?
אני פשוט כל הלילה מתעוררת כי בתת מודע אני חייבת להווכח שהוא נושם.
החרדות בחיים מאז הפגיה עלו... במיוחד שיש לו BPD.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיפה
גלית02/06/2009בנוסף על הנשאל,
מה עושים כשהילדה מתחילה להתהפך מתוך שינה? מה עושים? הופכים חזרה לגב? בת 9 חוד' כרונו', 6 מתוקן
תודה ד"ר גור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה להילחם בהתהפכות
ד''ר אילן גור04/06/2009לגלית לילה טוב,
ההמלצה להשכבה על הגב קיימת בכל גיל אך קשה להפוך את התינוק בכל הלילה כאשר הוא מתהפך
לא הייתי מנהל קרב בנושא זה ובאם הוא גם מתהפך מהבטן לגב לא תוכלי למנוע זאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוות בעריסה
ד''ר אילן גור04/06/2009לאמא של אלעד
מוות בעריסה אינו שכיח והוא נדיר. שכיחות התופעה היא 1:10000 לידות. קשה אם כך לחשוש יותר מדי ובאם את לא רגועה ולא ישנה היטב רצוי שתשיגו מוניטור או מכשיר לבדיקת סטורציה עד גיל שנה מתוקן.
השכיחות אצל פגים עולה רק לכאלה שסבלו זמן רב בפגיה מהפסקות נשימה ולכן לא הייתי מכניס את התינוק שלך לקטגוריה כזאת אפילו שחולה ב BPD* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר גור. בענייני סטטיסטיקות-
אמא לאלעד05/06/2009אחרי לידת שבוע 24... כשאני מחזיקה אותו והוא בעז"ב בריא ושלם... הילד של הוא 100%! הסטטיסטיקות לכל הכיוונים אינן רלוונטיות אחרי פגיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכים אתך
ד''ר אילן גור06/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)