מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריחה אדומהענבר06/06/2009
שלום ד"ר גור,
בני בן שנה וחודש. לפני כשלושה ימים הבחנתי בפריחה אדומה על פני הגפיים (לא בבטן /בגב/ בפנים).
לקחתי אותו לרופאה והיא אמרה שזה לא משהו שצריך להדאיג ושזה יחלוף מעצמו (אמרה שאם אני רוצה אפשר לתת לו טיפות פניסטיל לחלב- לא נתתי לו).
מאתמול הפריחה החמירה והפכה לאדומה הרבה יותר (אך לא התפשטה לאזורים אחרים).
השאלה היא האם כדאי לפנות מחר בבוקר לרופא פעם נוספת או להמתין שזה יחלוף מעצמו?!
לציין כי הפריחה לא מלווה בשום תופעות אחרות (כמו חום וכד'), אלא רק בחוסר תאבון שאני לא בטוחה שקשור לפריחה כי הוא עושה בעיות עם האוכל זמן ממושך.
כמו כן, החלים מאדמדמת לפי כשבוע.
מה דעתך? האם לפנות בהקדם לרופא או שזה סובל דיחוי?
ממה זה יכול לנבוע?
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה
ד''ר אילן גור06/06/2009שבת שלום ענבר,
הפריחה רינה דבר שאפשר לראות דרך מייל ולכן איני יכול לאבחנה אלא רק לאחר בדיקה
באם היא לא מתפשטת הייתי ממליץ לחכות למחר ולהראותה לרופאה שמכירה את ילדך.
זה לא נראה מחלה סיסטמית אלא כעיה מקומית.
האם הפסקת להשתמש באבקות כביסה לתינוקות?
באם כן זה יכולה להיות סיבה שכיחה לבעיה.
בדקי אותו מחר ואל תתרוצצי היום אצל רופאים שלא מכירים את התינוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)