עליית משקל מספקת?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליית משקל מספקת?
    תמר
    15/06/2009

שלום
    הבננות שלי בנות אוטוטו 5 חודשים כרונולוגי ונולדו בשבוע 30 במשקל 1200 ו1160. היום שוקלות 4400 ו4200 בהתאמה. הן עולות בצורה עקבית בין 100-200 גרם בשבוע וכן עולות בצורה עקבית גם בגובה ובהיקף הראש. מבחינה התפתחותית הן ממוקמות איפהשהו בין הגיל המתוקן לכרונולוגי.
    קראתי בחיפוש שעשיתי פה בפורום כי המינימום לעלייה לפי דעתך המלומדת הוא 700 גר' לחודש.
    הן לא מגיעות לכך.
    עד עכשיו הייתי רגועה- ועכשיו פחות...
    עד עתה הן ניזונו מחלב אם שאוב+ מטרנה פגים ובכוונתי להפסיק עם חלב האם ב5 חודשים.
    הן תינוקות רגועות ומקסימות וחייכניות שפשוט אוכלות (רק מבקבוק) כמה שהן רוצות (בערך 600 מ"ל ליום)
    יש סיבה להגביר כלכלה לדעתך? ואם כן אז איך?
    כמו כן רציתי לשאול לגבי השימוש בפורמולות פגים. הבנתי שהדעות חלוקות לגבי עד מתי להמשיך ורציתי לשאול לדעתך?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עליית משקל מספקת?

הוספת תגובה

• המשיכי להיות רגועה

ד''ר אילן גור
    15/06/2009

לתמר ערב טוב,
    התאומות שלך עולות במשקל בקצב טוב בכל המדדים ולכן אין לך כל סיבה להיות מודאגת. לא הייתי משנה כלום בטיפול אלא ממשיך להינות מגידולים ללא להכניס לחצים מיותרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו