מכות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכות...
    מיכל
    23/06/2009

יש לי שאלה כללית לגבי מכות בראש. הבת שלי בת 10 חודשים כרונולוגי (מתוקן 8). זוחלת ומשתוללת בכל הבית וגם התחילה עכשיו לטפס על כל דבר ולעמוד על הברכיים. היא מאוד שובבה. אנחנו ממש שומרים עליה אבל קורה לפעמים שהיא מקבלת מכות קטנות בראש. למשל שהיא נופלת מישיבה קדימה ומקבלת מכה במצח (מגובה של כמה ס"מ..) או מכה מצעצוע.... היא אפילו לא בוכה מזה אבל לפעמים יש לה קצת אדום על המצח. בעלי אומר שאין מה לעשות וככה זה ילדים. וגם כל החברות שלי עם ילדים מספרות שגם אצלן זה ככה.... אבל אותי בכל זאת זה מטריד! מתי זו מכה שצריכה להדאיג ומצריכה בדיקת רופא ומתי זה באמת סתם מכה קטנה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכות...

הוספת תגובה

• מקפיצה...

מיכל
    25/06/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבלות ולא מכות

ד''ר אילן גור
    25/06/2009

למיכל ערב טוב,
    מכות הכוונה למשיהו שמכה את הילדים ובטוחני שלא לזה התכוונת
    חבלות קלות בראש אינן שונות מחבלות קלות בכל שאר הגוף ולכן אינן מדאיגות. חבלות מנפילה מגובה רב למעלה ממטר מלווה באיבוד הכרה ואו עירפול הכרה ואולי הקאול מחייבות בדיקה והשגחה.
    חברותייך ובעלך צודקים בגישתם במקרה הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהחלט חבלות ולא מכות :-) חס וחלילה

מיכל
    26/06/2009

תודה על תשובתך. אנסה להירגע... עכשיו היא גם מתחילה לעמוד ואני בטוחה שיהיו כמה נפילות בדרך....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו