שלום שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שלום
    מהממת שלי
    02/07/2009

איזה כיף רק היום גיליתי את הפורום לא ידעתי עם מי להתייעץ אז ככה- בתי נולדה בשבוע 34 במשקל 1600 ביום שני הקרוב תהיה בת 5 חודשים -כרונולוגית ובשקילה האחרונה לפני 3 שבועות היא שקלה 4600 ושאלותיי הן-
    *האם העליה במשקל תקינה?
    *הילדה אוכלת מטרנה סנסטיב עד השבוע 120 אך לפי תחושה של המטפלת נראה שהיא רוצה יותר האם היא זקוקה ליותר?
    * עד מתי צריך לתת לה את הסנסטיב?
    *מתי אפשר להאכיל אותה פירות ירקות וכיו"ב?
    *מה שהכי מטריד אותי זה שהילדה ישנה המון בערך 20 שעות ביממה ולילה שלם האם זה תקין והאם זה קשור להיותה פגית בפגיה נבדקה בלוטת התריס ונמצאה תקינה.
    אשמח לקבל תשובות לשאלותיי, מצטערת על האורך תודה אמא אוהבת .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום שלום

הוספת תגובה

• כלכלה

ד''ר אילן גור
    03/07/2009

בקר טוב לך,
    משקלה של המהממת תקין לגילה לאור משקלה ההתחלתי. מרטנה סנסיטיב מומלצת עד גיל חצי שנה כרונולוגי במקרה שלה בשל לידה בשבוע 34 חהריון. ילדתך לא צריכה לישון כ"כ הרבה שעות אך באם היא מתקדמת בהתפתחותה למרות השינה לא הייתי מתחיל בבדיקות אלא מנסה להחזיקה יותר ערה בעזרת הפעלות.
    לגבי כמות האוכל באם היא רוצה לאכול יותר צני לה ותקפידי על כמות של עד 180 סמק/קג ליממה ( קרוב ל-900 סמק כיום).
    לגבי פירות וירקות הייתי מחכה עוד חודש להתחיל ואפשר לתת לה מנות קטנות בנתיים
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו