לידה בשבוע 33+6

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידה בשבוע 33+6
    יוליה
    07/07/2009

שלום רב!
    בראשון ליולי 09 נולד לי בן בניתוח קיסרי-חירום בגלל רעלת הריון(אני גם סובלת מאפילפסיה)- החלה חוסר ריאקטיביות במוניטור למרות שהיו דפיקות לב ברוב הגדול של הזמן בממוצע דופק 140 וגם הרגשתי תזוזות אך בשלב מסויים הייתה ירידה בדופק למשהו כמו חצי דקה ל-80,90 ואז שוב חזרה לתקין הרופאים טענו שזה לא תקין ושלחו אותי לניתוח. למרות שאני שמחה מהתוצאות, התינוק ברוך אשם בריא-נולד 1800 והיום לאחר חמישה ימים ירד ל1704. האם הירידה במשקל תקינה, והאם החלטת הרופאים הייתה נכונה והעובר באמת היה במצוקה?

אודה לך על תשובתך,
    יוליה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לידה בשבוע 33+6

הוספת תגובה

• לידה בקיסרי

ד''ר אילן גור
    07/07/2009

ליוליה בקר טוב,
    מאחר ולא ציינת אני מניח שהילד ללא הנשמה ונמצא גם ללא חמצן. איני יכול להביע דיעה לגבי האם היתה הצדקה לסיום ההריון ללא כל הפרטים הנחוצים אך אני יוצא מנקודת הנחה שרופאייך יודעים את העבודה וההחלטה היתה מבוססת ולטובת ילדך ולטובתך.
    לגבי הירידה במשקל זה חלק מהמהלך התקין של פגים של ירידה במשקל עד 10% ממשקל הלידה ולאחר מכן עליה במשקל.
    עלייך להיות אופטימית ולהנות מהתינוק ולא להתעסק במה היה קורה לו....
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו