תרופת זנטק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופת זנטק
    עינת
    14/07/2009

שלום,

התינוקת שלי בת חודש מתוקן שלושה חודשים כרונולוגי. יונקת חוץ מפעם אחת בלילה שאוכלת מבקבוק חלב שאוב.
    בשבוע האחרון בזמן היניקה היא ממש עצבנית ומתפתלת מכאבים, מכניסה ומוציאה את הפטמה בעצבים( גם עם הבקבוק אותו הדבר), זה לא על הזמן קורה. בשבועיים האחרונים הגזים התגברו.
    הרופא שלנו אמר לתת לה תרופת זנטק, הבנתי שתרופה זו היא לרפלוקס וזה לא נראה לי המצב.
    נתתי לה 3 פעמים את התרופה ונראה שהיא רגועה יותר, אבל יכול להיות שזה בגלל הגזים.
    אני ממש מבולבלת, לא רוצה לתת לה סתם תרופה בגלל בעיית גזים.

עוד שאלה היא האם ניתן לתת לגאייה פרוביוטיקה לילדים.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופת זנטק

הוספת תגובה

• אמא שעברה את זה

אירית
    16/07/2009

זנטק עוזרת לתינוק במידה והוא פולט המון ונוצרצ לו צריבה בגרון ששורפת להם וזה מקל. גם לביתי היה אותו דבר וזה לא קשור לגזים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זנטק

עינת
    16/07/2009

זה מה שהבנתי.

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן תרופה לריפלוקס

ד''ר אילן גור
    18/07/2009

לעינת שבוע טוב,
    נכאבים של התינוקת והחוסר תיאבון לא מוסברים לי מריפלוקס ולכן הטיפול לא מתאים לתלונות. יכול להיות שהרופא לא חשב על ריפלוקס אלא על עודף חומציות בקיבה הגורמת לאי נוחות ואז הטיפול בזנטק מסייע לזה. הייתי מציע לך לשאול את הרופא ולהבין מה גרם לו לטפל בזנטק ואז גם תביני למה זה עוזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו