מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרופת זנטקעינת14/07/2009
שלום,
התינוקת שלי בת חודש מתוקן שלושה חודשים כרונולוגי. יונקת חוץ מפעם אחת בלילה שאוכלת מבקבוק חלב שאוב.
בשבוע האחרון בזמן היניקה היא ממש עצבנית ומתפתלת מכאבים, מכניסה ומוציאה את הפטמה בעצבים( גם עם הבקבוק אותו הדבר), זה לא על הזמן קורה. בשבועיים האחרונים הגזים התגברו.
הרופא שלנו אמר לתת לה תרופת זנטק, הבנתי שתרופה זו היא לרפלוקס וזה לא נראה לי המצב.
נתתי לה 3 פעמים את התרופה ונראה שהיא רגועה יותר, אבל יכול להיות שזה בגלל הגזים.
אני ממש מבולבלת, לא רוצה לתת לה סתם תרופה בגלל בעיית גזים.
עוד שאלה היא האם ניתן לתת לגאייה פרוביוטיקה לילדים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא שעברה את זה
אירית16/07/2009זנטק עוזרת לתינוק במידה והוא פולט המון ונוצרצ לו צריבה בגרון ששורפת להם וזה מקל. גם לביתי היה אותו דבר וזה לא קשור לגזים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזנטק
עינת16/07/2009זה מה שהבנתי.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן תרופה לריפלוקס
ד''ר אילן גור18/07/2009לעינת שבוע טוב,
נכאבים של התינוקת והחוסר תיאבון לא מוסברים לי מריפלוקס ולכן הטיפול לא מתאים לתלונות. יכול להיות שהרופא לא חשב על ריפלוקס אלא על עודף חומציות בקיבה הגורמת לאי נוחות ואז הטיפול בזנטק מסייע לזה. הייתי מציע לך לשאול את הרופא ולהבין מה גרם לו לטפל בזנטק ואז גם תביני למה זה עוזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)