מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוכלז'אנה15/07/2009
שלום ד''ר אילן גור זה כבר לא פעם הראשונה שאתה עוזר לי ותודה רבה לך.
בתי נולדה בשבוע 26 650 גר' כיום היא בת 3 שנים ההתפתחות שלה בסדר אנחנו במעקב בהתפתחות הילד והכול טוב, אבל היא מאוד קטנה המשקל שלה 9ק"ג, 86ס"מ. הינו אצל דיאטנית היא אמרה לי לתת לא במקום סימילאק נוטרן לילדים ולשים דייסה בתוך הנוטרן הזה ושהנוטרן הזה מאוד אשיר בקלוריות ובתי צריכה את זה. מה שמדאיג אותי אפשר לשים דייסת מטרנה בתוך הנוטרן הזהז ולאכיל את בתי אני ניסיתי את מאוד טעים וכמה פעמים ביום ובמשך כמה זמן מותר לתת את זה. תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין צורך להתאמץ
ד''ר אילן גור18/07/2009לז'אנה שבוע טוב,
הגישה שלי היא לא להתאמץ יותר מדי. אין כל סיבה לחשוב שהתינוקת תגדל עם יותר אוכל. סביר להניח שהיא תגדל עם הזמן ויתרה מזאת שהיא גדלה בסה"כ גם אם היא נשארת קטנה. בעיני כל מאמץ יוצא דופן לגרום לה לגדול גורם רק ההיפך וזה מלחמת סרוב של הילדה לאכול ואז כל הכלכלה המיוחדת לא תורמת כלום. באם בדיקות הדם שלה תקינות לא הייתי מודאג מהמשקל ונות לה לגדול בקצב שלה בהתייחס לפגותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)