אוכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוכל
    ז'אנה
    15/07/2009

שלום ד''ר אילן גור זה כבר לא פעם הראשונה שאתה עוזר לי ותודה רבה לך.
    בתי נולדה בשבוע 26 650 גר' כיום היא בת 3 שנים ההתפתחות שלה בסדר אנחנו במעקב בהתפתחות הילד והכול טוב, אבל היא מאוד קטנה המשקל שלה 9ק"ג, 86ס"מ. הינו אצל דיאטנית היא אמרה לי לתת לא במקום סימילאק נוטרן לילדים ולשים דייסה בתוך הנוטרן הזה ושהנוטרן הזה מאוד אשיר בקלוריות ובתי צריכה את זה. מה שמדאיג אותי אפשר לשים דייסת מטרנה בתוך הנוטרן הזהז ולאכיל את בתי אני ניסיתי את מאוד טעים וכמה פעמים ביום ובמשך כמה זמן מותר לתת את זה. תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוכל

הוספת תגובה

• אין צורך להתאמץ

ד''ר אילן גור
    18/07/2009

לז'אנה שבוע טוב,
    הגישה שלי היא לא להתאמץ יותר מדי. אין כל סיבה לחשוב שהתינוקת תגדל עם יותר אוכל. סביר להניח שהיא תגדל עם הזמן ויתרה מזאת שהיא גדלה בסה"כ גם אם היא נשארת קטנה. בעיני כל מאמץ יוצא דופן לגרום לה לגדול גורם רק ההיפך וזה מלחמת סרוב של הילדה לאכול ואז כל הכלכלה המיוחדת לא תורמת כלום. באם בדיקות הדם שלה תקינות לא הייתי מודאג מהמשקל ונות לה לגדול בקצב שלה בהתייחס לפגותה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו