מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איוושה תיפקודיתענבר15/07/2009
ד"ר גור שלום רב!
בני בן שנה וחודשיים (שנה מתוקן).
אתמול הייתי איתו אצל רופאת המשפחה בבדיקה שיגרתית (עקב שיעול).
כאשר הקשיבה לריאות הבחינה באיוושה לבבית. לטענתה היא נשמעת כאיוושה תיפקודית וטוענת כי אין כל סיבה לדאגה.
קיבלתי הפנייה לקרדיולוג.
היא ניסתה להרגיע אותי והדגישה כי אין שום סיבה לדאגה, ואמרה כי להערכתה 99.9% שמדובר באיוושה תיפקודית.
רציתי לדעת מהי המשמעות של איושה לבבית והאם אכן אין סיבה לדאגה במידה ואכן מדובר באיוושה תיפקודית? (דרך אגב, גם לבעלי יש איוושה כזו).
האם בני לא צעיר מידי מבחינת גילו כדי שיאבחנו אצלו איוושה?
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איושה לא פתולוגית
ד''ר אילן גור18/07/2009לענבר שבוע טוב,
איושה תפקודית נובעת מפעילות מוגברת של הלב כמו בזמן חום ואו מאמץ ולא ממום לבבי. לכן הייתי לוקח את דבריה האחראים של הרופאה כמו שהם ולא ההיתי נכנס לדאגה. בדיקת אקו תוכיח שאין מום מולד (באם היה כזה היו צריכים לגלות את האיושה מוקדם יותר)
בצעי את הבדיקה וקבלי את המלצתה של הרופאה ולא להיכנס ללחץ מיותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר גור תודה רבה!!!
ענבר19/07/2009תודה רבה לך.
כרגיל, הרגעת אותי מאוד!
יום נעים ושבוע טוב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)