פרידה מהאתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה מהאתר
    ד''ר אילן גור
    22/07/2009

לכל משתתפי האתר,
    לאחר מספר שנים כמנהל הפורום החלטתי לפרוש מניהולו.תפקיד זה מלאתי בהתנדבות ללא כל תמורה למעט התודות של הפונים לפורום שנהנו מההתייחסות שלי אליהם.
    פורום דינמי כמו פגים חשוב לציבור ובעקר למשפחות הפגים. הפורום אמור לסייע למשפחות להתמודד עם הבעיות המתעוררות בזמן היות המשפחות בפגיה יחד עם התינוקות הקטנים וללוות את כולם לאחר השחרור.
    אין הפורום אמור להחליף את הצוות המטפל בפג ולא מתיימר לשמש כרופא על המדריך את המשפחות במקרים בהם לדעתם הפג לא מקבל טיפול הולם בפגיה.
    הורים לפגים צוברים נסיון ולעיתים יכולים לתת קצת מנסיונם לאחרים ובעיקר לעודד את המשפחות הלחוצות.
    תפקידו של מנהל הפורום הוא להעניק מהידע שלו לכל הפונים ולהרגיע במקום שניתן להרגיע ולכוון משפחות להמשך טיפול במקום שזה נחוץ.
    הניהול של הפורום מחייב רצינות, התחשבות, מקצועיות ובעיקר המון לב לכולם על מנת שכולם יצאו נשכרים מהפניה לפורום.
    מלאתי תפקיד זה באמונה ובהתמדה גם כאשר הייתי בחו"ל והשתדלתי להיכנס ולענות תשובות.
    צוות BE OK סייע רבות בשליחת ההודעות למייל שלי ובכך עזר לי לענות ככל המוקדם ולא לקפח אף אחד.על כך אני מודה לו.
    אני מקווה שכל מי שפנה זכה למענה ולא הרגיש שהוא מקופח ויודע אני ממכתבי התודה שרבים קבלו תמורה לפנייתם לאתר זה.
    בשל השחיקה עם הזמן וכן בשל עומס רב שישנו עלי לאחרונה בפיתוח מכשירים וטכנולוגיות שיעזרו לפגים ולא רק לפגים אני מפנה את הבמה למנהל אחר לאתר.
    כולי תקווה שצעד זה יתרום לכל משתתפי הפורום היום ובעתיד וישרת את כולם בצורה החיובית ביותר.
    נהניתי להיות כאן ואני מאחל לכולם שהפגים יגדלו בריאים ושלמים (לא חייבים להיות שמנים...) ולפורום הזה שיגדל ויפרח לטובת כולם
    תודה לכם ובהצלחה
    ד"ר אילן גור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה מהאתר

הוספת תגובה

• תודה רבה

לימור
    22/07/2009

לד"ר אילן גור

תודה רבה על המיקצועיות והמסירות שלך באתר זה.
    עצותיך הנפלאות עזרו והרגיעו אותנו מאוד.
    אני מאחלת לך שתמשיך לפתח להתרחב ולפרוח ובכך תתרום כמו שעשית עד כה.

בהצלחה ושוב תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיליוני תודות

ענבר
    22/07/2009

ד"ר גור היקר,
    אין לי מילים לתאר את גודל התרומה שלך לי ולמשפחתי.
    בכל פעם שצצה איזה שהיא דאגה בנוגע להתפתחות/ לגדילה של בני (והיו הרבה כאלו), מיד פניתי לפורום שלך וידעתי בוודאות שד"ר גור ירגיע אותי.
    המענה הכן, המרגיע, המקצועי ואף האבהי שלך גרמו לי לגדל את בני בנחת (כמו שאתה ממליץ כל הזמן..).
    תודה רבה על התקופה הארוכה שבה נתת מענה מכל הלב .
    הפגת אצלנו הרבה רגעים של מתח ודאגה בתשובותיך האבהיות.

הרבה הצלחה בהמשך הדרך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על היחס המיוחד שלך אלינו-

אמא לאלעד
    22/07/2009

כשקוראים את התשובות שלך מיד קולטים שמאחוריהם עומד אדם רציני עם חוש הומור שכ"כ חשוב בתקופה הלחוצה הזאת שלנו.

אנחנו נעזרנו בך ותודה רבה על הפניות שלך והקדשת הזמן האישי שלך.

הרבה הצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מכל הלב!!!

אירית
    22/07/2009

בתי היום בת 11 חודשים ומיום היוולדה ליוות והדרכת אותי ובכל תהיה הייתי ניגשת לפורום ומוצאת תשובות.
    תודה על הכל עשית עבודה מדהימה ואני בטוחה שישנם עוד המון הורים שחושבים כמוני.
    סייעת לי בשעות משברים ותהיות שיש אני מאמינה לכל הורה לפג.
    תודה תודה תודה
    אירית ושי-לי עמרן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, תודה, תודה

יסמין
    22/07/2009

ד"ר גור היקר
    תודה לך על כל עבודת הקודש שעשית.
    כאמא לפגה מקסימה לא פעם נכנסתי לאתר, שאלתי שאלות או קראתי תשובות שלך לאחרים והוקסמתי מהאכפתיות שלך, מהתשובות הסבלניות והמפורטות והשלווה שהצלחת להקרין אפילו מבעד למסך המחשב.
    צר לי על עזיבתך .
    אתה אדם מיוחד ובהצלחה בכל מעשה ידך.
    שוב תודה על הכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאוד עצוב לי....

מיכל
    22/07/2009

אמנם איני מכירה אותך אך מקריאת תשובותיך אלי וגם להורים אחרים ברור שמדובר באדם ובעיקר ברופא יוצא דופן מלא רגישות, אכפתיות, מקצועיות, הומור והרבה רצון לעזור. צר לי מאוד מאוד שאתה עוזב, אך אני מאחלת לך הרבה הצלחה בהמשך דרכך ויודעת שתמשיך לעזור להורים לפגים במסגרות אחרות. אני חייבת להודות שבשלב מסוים ממש הצטערתי שאני לא גרה בירושלים כי אז יכולת להיות הרופא של בתי.... אנו נתקלים בדרך בכל כך הרבה רופאים חסרי רגישות שאומרים דברים בצורה מלחיצה ולקונית ושוכחים שבשבילנו ההורים זה לא סתם מקרה אלא כל העולם שלנו! אז זה באמת מרגש ומעודד לפגוש (גם אם רק וירטואלית :-)) רופאים כמוך. כן ירבו. ולסיום אני רוצה באמת להודות לך מקרב ליבי על העזרה שלך. המון המון תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מקרב לב

גילי
    23/07/2009

היית לי לעזר רב, בשאלותיי הרבות בענייני אוכל אוכל ואוכל.. - לא פלא שנשחקת.... ;-)
    (נדנדתי כאן הרבה)
    מאחלת לך הצלחה בפיתוח המיכשור לפגים ובכלל בהמשך דרכך.
    שירי (אמא לשני קטנטנים בני 8 חודשים עוד מעט)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר' גור היקר!

שרית
    23/07/2009

גם אני מצטרפת לכל הדברים הטובים שנאמרים כאן עליך!
    כאמא טרייה לפגית נעזרתי בפורום בשאלות שנשאלו כבר בעבר ובעצמי שאלתי לא פעם ואתה באדיבותך ובסבלנותך הרבים נתת מענה אישי ומקצועי
    (לעתים קרובות בשעות הקטנות של הלילה....)

דר' גור היקר,
    בהצלחה רבה בהמשך הדרך
    בע"ה שהקב"ה יצליח את מעשיך לטובה ולברכה,
    תודה רבה שהקדשת מזמנך
    תודה בשמי ובשם בתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה מלאך!

ליאת
    24/07/2009

תודה לך ד"ר גור, שיהיה לך המון בהצלחה, אתה אדם מקסים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה עצוב נורא שעזבת...

כרמית
    26/07/2009

תודה על הפורום המעולה הזה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהחלט דר' מדהים!

יעלי
    28/07/2009

יצא לי לשאול אותך מידיי פעם שאלות בפורום המדהים הזה ופשוט אין לי מילים על האנושיות והמקצועיות שהעברת לנו כאן.
    בהצלחה בפיתוח החדש והחשוב כל כך עבור הפגפגונים ואין לי ספק שכל מה שתעשה יהיה מקצועי!

תודה על התשובות החכמות ולרוב גם המרגיעות.

נתגעגע אליך אין כל ספק!

יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה מקרב לב

יעל
    09/08/2009

כאמא לפגית מצאתי את עצמי כמו עכשיו מדי פעם נכנסת לפורום הנ"ל וקוראת מהשאלות של הקוראים ומהתשובות שלך. התשובות נענו תמיד בסובלנות ובכבוד מתוך רצון אמיתי לעזור ולהקל,וכל פעם מצאתי את עצמי מתפעלת מחדש מדרך תגובתך.
    תודה רבה לך ובהצלחה בהמשך דרכך
    היית לי ,לבעלי וכפועל יוצא לביתי הפגית ,מרגיע ומושיע
    ישר כח
    ותודה על הדגים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו