מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לעצתכןקרני06/08/2009
שלום אמהות לפגים
אני נמצאת בהארכת חופשת הלידה שלי כי בני היה מאושפז בביח תקופה ארוכה
ואני צריכה להחליט לגבי חזרה לעבודה
לפי מה שהבנתי מביח עדיף מטפלת עד גיל שנתיים
אני מתלבטת בין משרה מלאה לפחות
בני בן 3 חודשים (כרונולוגי) מה חשוב לי לדעת לגבי ההמשך שיוכל לעזור לי בקבלת ההחלטה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
יסמין06/08/2009היי
קודם כל מזל טוב על הבונבון.
כמובן שזו החלטה שלך אבל אני הייתי במצבך ונשארתי עם הקטנטונת שלי בבית כשנה וחצי
ולפני כמה חודשים הכנסתי אותה לגן.
רציתי גם להיות איתה בבית כמובן עד שהיא תעלה במשקל ותתחזק ולי אישית זה הרגיש נכון להישאר איתה ו"להשלים פערים" בגלל הזמן שהיא הייתה בפגיה ולא בבית.
התמזל מזלי ויכולתי לא לעבוד ולהיות איתה.
כל מה שתחליטי יהיה בסדר. השאלה מה מתאפשר לך מבחינת עבודה.
אני מכירה גם אמא לפגה שהייתה חייבת לחזור לעבוד והכניסה את התינוקת לפעוטון.
בהצלחה בכל דרך שתפני אליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
קרני07/08/2009היי יסמין,
תודה על התגובה
אני לא חושבת שאוכל להרשות לעצמי מבחינה כלכלית להשאר בבית למרת שגם אני מרגישה שזה הדבר הנכון לעשות, אני די מתחלחלת מהעובדה שיהיה עם בן אדם זר
אני מנסה לדמיין מה נעבור בשנה הקרובה כדי לדעת כמה אצטרך להיות זמינה וכמה זמן ישאר לי לעבוד - יש דברים מהותיים שקרו לכם בתקופה הזו שאת זוכרת ויכולה לכתוב לי ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
יסמין07/08/2009היי קרני
אני מבינה אותך לגמרי כי גם אני הרגשתי כמוך .
הבת שלנו ברוך השם הייתה בסדר ולא היה משהו מיוחד חוץ ממעקב יותר תכוף בטיפת חלב ובדיקת מעקב בבי"ח מידי פעם.
במכון להתפתחות הילד היינו פעמיים ולא היינו צריכים לחזור יותר.
זה תלוי בכל ילד, יש ילדים שצריכים פיזיותרפיה, ומעקבים יותר צמודים. אצלנו למזלי זה לא היה כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)